Notes de premsa

El Pavelló Fuensanta obri amb una jornada de portes obertes

 • , , ,

El Pavelló Municipal Fontsanta obri les seues portes posant a la disposició de la ciutadania del barri, i de tota la ciutat de València, més d’1.800 metres quadrats de sòl esportiu. La instal•lació, que arranca el divendres 6 de novembre  a la vesprada la seua marxa a partir de les 17:00 hores, viurà una jornada de portes obertes durant tot el cap de setmana perquè els veïns i veïnes puguen conèixer de primera mà les bondats del nou equipament.

La regidora d’Esports i Sanitat de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha assenyalat “que és una gran satisfacció poder posar esta nova instal•lació a la disposició de tots els veïns i veïnes de Fontsanta. A més, deu clubs de la nostra ciutat van a poder utilitzar les seues instal•lacions, potenciant l’esport de base i popular en el barri; i es va a posar en marxa de manera immediata un programa d’activitats dirigides per a tots els públics amb ioga, tai-txi, tonificació o gimnàstica de manteniment, entre altres i es podran practicar cinc esports en la seua pista poliesportiva”.

Fachada del nuevo Pavelló Fuensanta

Fachada del nuevo Pavelló Fuensanta

El Pavelló de Fontsanta donarà servei a deu clubs esportius, i comptarà amb el programa d’Escoles Esportives de l’Ajuntament, potenciant l’esport de base, al mateix temps que s’atenen les necessitats dels clubs de competició. En concret, Fontsanta va a ser utilitzat pel Club de Bàsquet Petraher, Club de Bàdminton Sant Fernando, Club Fuensanta Futbol Sala, Club de Voleibol Turia, Club d’Handbol Algirós, Club de Bàdminton Drop València, Club esportiu Giner de los Ríos i Col•legi Jesus-Maria Fontsanta.

El Pavelló de Fuensanta dará servicio a diez clubes deportivos, y potenciará el deporte de base, además de atender las necesidades de los clubes

El Pavelló de Fuensanta dará servicio a diez clubes deportivos, y potenciará el deporte de base, además de atender las necesidades de los clubes

La pista poliesportiva, principal equipament de la instal•lació, està preparada per a acollir entrenaments i partits oficials de bàdminton, bàsquet, hoquei, futbol sala i voleibol, i compta amb una graderia amb aforament per a 500 persones. A més, s’oferiran diverses activitats dirigides, pensades per a tot tipus de públic, menors, majors i adults en general, com a ioga, tai-txi, tonificació, gimnàstica de manteniment, cross training o balls llatins.