Notícies

El Palau Velòdrom Lluis Puig acull el Gran Premi d’Atletisme en Pista Coberta “Ciutat de València 2018”

 • , ,

La sala de premsa del Palau Velòdrom Lluis Puig ha acollit la roda de premsa de presentació del Gran Premi d’Atletisme en Pista Coberta “Ciutat de València 2018”, que tindrà lloc el dissabte 20 de gener. L’acte ha comptat amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat, Maite Girau, qui ha estat acompanyada pel president de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV), Vicente Añó, la migfondista, Laura Méndez, i l’atleta de Torrent, Daniel Cerdán.

Aquesta prova, primer meeting d’atletisme indoor a nivell nacional de la temporada, va ser recuperada per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana l’any 2016, reprenent així un esdeveniment de caràcter nacional en el qual dissabte que ve es veuran les cares molts dels millors esportistes de l’atletisme nacional.

El Palau Velòdrom Lluis Puig acull el Gran Premi d'Atletisme en Pista Coberta “Ciutat de València 2018”

El Palau Velòdrom Lluis Puig acull el Gran Premi d’Atletisme en Pista Coberta “Ciutat de València 2018”

Entre els participants més destacats s’inclouen noms de la Comunitat Valenciana com Jorge Ureña, Eusebio Càceres, Concha Montaner, Dani Andujar, Danel Cerdán, Laura Méndez, Victor Ruíz, Carla Masip o Bàrbara Hernando. A nivell nacional el cartell no es queda arrere amb atletes de la talla d’Álvaro d’A dalt, Adrián Ben, Alberto Imedio, Simón Siverio, Solange Andreia Pereira o Caridad Pérez. Sense oblidar als quals arriben de fora de les nostres fronteres com a Modesta JusteMourauskaite, Mauren Ellsworth, Annimari Korteo Jorge Caracassis.

En la majoria dels casos les sèries s’assemblaran molt a una final del campionat nacional, per la qual cosa l’espectacle està garantit sobre la pista valenciana del Palau Velòdrom Lluis Puig. Aquesta prova és l’avantsala de la Copa del Rei i de la Reina d’Atletisme i del Campionat d’Espanya Absolut individual de Pista Coberta, ja que aquesta mateixa instal·lació municipal serà la seu dels pròxims tornejos, la Copa del Rei i de la Reina d’Atletisme, que tindrà lloc el 27 de gener, i el Campionat d’Espanya Absolut, els dies 17 i 18 de febrer.

D’aquesta manera, tal com ha assenyalat la Regidora d’Esports en el consistori valencià, Maite Girau, “queda patent la gran capacitat organitzativa en esdeveniments esportius de la ciutat així com de bona disposició d’unes instal·lacions municipals a l’avantguarda de l’esport espanyol”.