Notes de premsa

El pàdel torna amb el Estrella Damm València Master

 • ,

El millor pàdel té una cita esta setmana a València. El World Padel Tour té una nova parada amb el Estrella Damm València Master, que es disputarà en esta ocasió en el Pavelló 5 de Fira València del 24 al 29 de novembre, després de jugar-se les rondes prèvies el diumenge 22 i dilluns 23.

Tot està ja preparat per tant en 7 Pádel, club oficial del torneig, perquè comence el València Master, amb diversos participants il·lustres en la fase inicial del mateix. D’una banda, Roberto Gattiker, un mite dins d’este esport, que disputa la seua segona prova del circuit enguany i per un altre la presència de tres grans figures del tenis.

El pádel regresa con el Estrella Damm Valencia Master

El pádel regresa con el Estrella Damm Valencia Master

A més, Juan Carlos Ferrero jugarà la seua tercera prova WPT enguany després del seu pas per l’open de La Nucia i el Barcelona Challenger. I en categoria femenina per primera vegada participaran d’un torneig WPT la valenciana Anabel Medina i la italiana Sara Errani i s’estrenaran el dimarts, enfrontant-se a Sara Marcos Durán i Carmen García.

El dimarts a la vesprada, en la pista central de Fira València, serà quan comence a jugar-se el quadro principal del torneig en busca de la final, que tindrà lloc el diumenge amb les millors pales competint per això.