Notes de premsa

El multiesport serà el protagonista en la jornada final de les MiniOlimpiades 23/24

 • , ,

Xiquets i xiquetes de primer cicle de Primària gaudiran de múltiples esports en la Instal·lació Municipal de Voleibol de platja el pròxim 25 de maig

L’emoció de l’esport per als menors d’edat aconseguirà la seua sisena i última jornada de les MiniOlimpiades 2023/2024 amb el multiesport com a protagonista este dissabte en la Instal·lació Municipal de Voleibol de platja de 10.00 hores a 13.00 hores. Xiquets i xiquetes de primer cicle de Primària, d’entre sis i set anys, tindran l’oportunitat de gaudir d’un dia ple d’esport, convivència i aprenentatge.

La jornada, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, s’estructura en forma de circuit amb huit estacions, on els participants gaudiran d’activitats representatives dels esports oferits en el programa dels Jocs Esportius Municipals de València. Cada equip estarà acompanyat per un monitor i participarà en activitats d’aproximadament dotze minuts de duració en cada estació.

El multiesport serà el protagonista en la jornada final de les MiniOlimpiades 23/24.

El multiesport serà el protagonista en la jornada final de les MiniOlimpiades 23/24.

Les MiniOlimpiades són una activitat multiesportiva emmarcada dins del projecte dels Jocs Esportius Municipals de València i s’han consolidat com un esdeveniment més que esperat en el calendari esportiu de la ciutat. Estes activitats tenen l’objectiu d’introduir progressivament als més joves en l’esport i adaptar les pràctiques esportives a les seues capacitats evolutives, oferint una experiència enriquidora i divertida.

Esta activitat reunix totes les condicions necessàries per a garantir una correcta iniciació: protecció de la salut dels menors d’edat en adaptar l’esport a les seues capacitats actuals; promoció d’una educació física integral en estimular una gran varietat de moviments i tècniques esportives i; a més, evita riscos com l’estrés i ansietat que, moltes vegades, s’associen a la competició esportiva en xiquets i xiquetes.

Després d’una programació compresa entre els mesos de novembre de 2023 i maig de 2024, les MiniOlimpiades 2023/2024 es donen per finalitzades este curs amb un total de sis activitats en diverses instal·lacions esportives municipals i localitzacions de la ciutat de València: rugbi en el Tram III de l’Estadi del Túria, atletisme en l’esmentat lloc, voleibol en el pavelló de Benicalap, hoquei en el poliesportiu Verge del Carme Beteró i l’esport ovalat en el Tram V de l’Estadi del Túria.

Xiquets i xiquetes de primer cicle de Primària gaudiran de múltiples esports en la Instal·lació Municipal de Voleibol de platja el pròxim 25 de maig.

Xiquets i xiquetes de primer cicle de Primària gaudiran de múltiples esports en la Instal·lació Municipal de Voleibol de platja el pròxim 25 de maig.

 

Festes Finals de les Escoles Esportives 2023/24

El curs escolar està arribant a la seua fi i de manera paral·lela el fan les festes finals de les Escoles Esportives que organitza la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb diferents federacions i entitats esportives de la ciutat. Este dissabte començaran les 24 jornades de diferents esports (bàsquet, pàdel…) que posaran el punt final a una temporada carregada d’esport escolar.

L’activitat arrancarà el dissabte a les 09.00 hores en diversos punts de la ciutat amb la pràctica de diferents esports: 320 alumnes practicaran handbol a la Platja Malva-Rosa, 200 faran el propi amb bàsquet en el poliesportiu Benicalap Sud i 500 xiquets jugaran a hoquei en Tarongers i La Carrasca.

Aquest mateix dia, a les 11.00 hores, l’esport inclusiu, de la mà de la Federació d’Esports per a persones amb Discapacitat Intel·lectual de la Comunitat Valenciana, serà protagonista a la Platja Malva-Rosa amb 50 alumnes.

El diumenge 26 de maig, serà el torn de les escoles de gimnàstica a les 09.00 hores en el Pavelló Cabanyal-Canyamelar amb 370 participants.