Notes de premsa

El millor waterpolo femení, aquest cap de setmana en el poliesportiu Natzaret

 • , ,

El proper cap de setmana, els dies 26 i 27 de maig, tindrà lloc a València el VI Torneig Babaria de Waterpolo Femení, on s’enfrontaran els vuit equips participants arribats de tota Espanya. L’esdeveniment esportiu, que s’ha convertit, en la seua curta existència, en un dels més destacats del calendari nacional quant a fémines es refereix, tindrà lloc en la piscina municipal del Poliesportiu Natzaret.

Els equips estaran repartits en 2 grups, de 4 equips cadascun, i s’enfrontaran en format lliga el dissabte. Els dos primers classificats de cada grup seran els que disputaran les semifinals i, els dos últims, competiran pels llocs 5é al 8é, el diumenge. Una vegada finalitzats els partits es farà lliurament dels guardons al 1er, 2n i 3er classificat. A més, també es premiarà a la Millor Jugadora i a la Millor Portera del Torneig.

El VI Torneig Babaria de Waterpolo Femení està organitzat pel Club Waterpolo Turia i compta amb la col·laboració i el suport de la Fundació Esportiva Municipal de València.