Notes de premsa

El millor Vòlei platja arriba a València

 • , ,

Els I Internacionals de Vòlei platja inunden Les Arenes este cap de setmana. Serà la primera prova del Circuit Nacional de vòlei platja, celebrant-se en l’arena valenciana des del dijous 2, quan arranca la prèvia, al diumenge 5 de juliol, que serà la jornada dels encreuaments decisius, i les finals femenina i masculina a les 18 i 19 hores.

El muntatge de la instal·lació que albergarà estos I Internacionals Ciutat de València Trofeu Luckia avança a passos engegantits i la gran pista central ja pren cos en la platja de la Malva-rosa, junt amb l’esplanada de Les Arenes. Quan tot estiga acabat s’alçaran unes instal·lacions de més de 4.000 metres quadrats, que garantixen als espectadors viure una experiència única en esta instal·lació amb capacitat per a 1.000 persones.

Madison Beach Volley Tour 2015

Madison Beach Volley Tour 2015

Un total de 48 parelles de primer nivell masculí i femení barallaran a València per la victòria, en esta segona parada del Madison Beach Volley Tour, que ja va estar a Barcelona i que passarà també per Laredo, Tarragona i Fuengirola.

Esta cita del vòlei platja d’alt nivell garantix la presència de molts dels millors jugadors del circuit nacional, i també alguns participants estrangers en la ciutat de València.

També la V edició de l’Open València

D’altra banda, dissabte que ve 4 de juliol es disputa la quinta edició de l‘Open València de Vòlei platja en les instal·lacions municipals de BeachBol, situades en la platja de la Malva-rosa. El V Open València Beach Vòlei comptarà amb 32 parelles femenines i 48 masculines que jugaran al més pur estil de vòlei platja tradicional de 2×2, sens dubte el que preferit pels esportistes. Es jugarà una primera ronda de classificació segons el ‘Round Robin’ (tots contra tots).

Rugbi, Futvoley, Futbol platja i molt més…

La platja de la Malva-rosa acull també este cap de setmana un dels clàssics de l’estiu valencià. El Torneig Internacional Seven Rugbi platja ‘ Tiburón’ – Ciutat de València celebra la seua edició número XIX, amb esta atractiva i espectacular cita que ve celebrant-se en les nostres platges des de 1997.

XIX Torneo Internacional Seven Rugby Playa “Tiburón” – Ciudad de Valencia

XIX Torneo Internacional Seven Rugby Playa “Tiburón” – Ciudad de Valencia

Un esport sobre l’arena que continuarà una setmana després amb el XIX Trofeu Futvoley Open Ciutat de València, i que tindrà un altre punt fort en l’estiu, del 17 al 19 de juliol, amb la XXII edició del Trofeu de Futbol platja ‘Ciutat de València’, el torneig amb més solera dels molts que ara se celebren en l’arena de les platges de la ciutat. L’activitat sobre l’arena continuarà a l’agost amb les tradicionals ‘Corregudes de Joies‘ en la platja de Pinedo.