Notícies

El millor hoquei internacional torna a València amb el Trofeu 4 nacions en la pista blava de Beteró

 • ,

València es disposa a viure un any 2015 en el que el millor hoquei internacional serà protagonista és la nostra ciutat. L’elecció de València com a seu del preolímpic dels JJOO de Rio 2016 en la innovadora pista blava de Beteró provocarà la desfilada dels millors equips femenins per les instal·lacions municipals del Poliesportiu Verge del Carme – Beteró, que es convertirà en el centre mundial d’hoquei durant els pròxims mesos.

Esta setmana arranca el Trofeu Internacional 4 nacions d’Hoquei Herba en què la selecció espanyola d’hoquei femení, dins de la seua segona concentració a València prèvia al Preolímpic, disputarà una sèrie de compromisos amistosos per a treballar en la seua preparació. Este Trofeu determinarà al millor equip dels duels entre les seleccions d’Espanya, Gran Bretanya, Alemanya i l’Índia, els combinats més potents dels molts que provaran a València la nova superfície blava que en 2016 xafaran les seleccions classificades en Río de Janeiro.

La valenciana Lola Riera.

La valenciana Lola Riera.

Els partits se n’aniran succeint al llarg d’este mes de febrer. Esta mateixa setmana, un triple duel contra el combinat britànic (dies 10, 11 i 13 de febrer) permetrà a les de  Adrián Lock calibrar el seu estat de forma. El segon rival serà la selecció de l’Índia, que es mesurarà a les ‘redsticks’ el dia 14 a les 19 hores, i el 16 les 12 del migdia.

Duelos sobre la pista azul.

Duelos sobre la pista azul.

Les tres últimes encontres per a la nostra selecció seran seguits i davant del mateix rival, Alemanya, els dies 23, 24 i 25 de febrer.

Captura de pantalla 2015-02-09 a las 16.31.05 

Beteró, sempre pioner en l’Hoquei

La pista blava de Beteró sempre ha sigut protagonista en la innovació en este esport. Mesos abans dels JJOO de Londres, València va ser la primera a renovar l’aspecte dels terrenys de joc i incorporar este color blau a la pista, que després seria importat al camp de joc olímpic.

Ara, una plataforma de competició de l’alt nivell per a les seleccions absolutes. L’Antiga gespa del camp estava fabricat amb fibres de plàstic, el material de les quals es constituïa de niló. La nova instal·lació utilitzarà com a fibra una nova tecnologia basada en el polietilé, les principals característiques del qual són l’ús d’un nou filament que millora l’elaboració del joc i el desplaçament de la bola.