Notícies

La Mitja Marató València ja compta amb 3.000 inscrits a dos mesos de la prova

 • ,

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos, continua creixent per a consolidar-se com una de les proves de referència del calendari internacional, com demostra l’increment de les xifres d’inscrits respecte al 2012.

A dos mesos de la disputa de la carrera, prop de 3.000 persones han confirmat ja la seua presència, un 55% més que l’any anterior, el que portaria a la cita a sobrepassar per primera vegada en la seua història els 10.000 atletes.

medio maraton valencia, 2013

Camino de los 10.000 corredores.

Entre els inscrits la varietat nacional és altíssima, com demostren les 37 províncies espanyoles ja representades. Madrid i Alacant són les que més gent aporten de moment.

Mentrestant, l’aposta per la internacionalització seguix el seu curs, amb més d’un 5% de runners procedents de països tan diversos com Itàlia, Anglaterra, Holanda, França, Estats Units, Rússia o Brasil.

També augmentarà el nombre de dones que correran pels carrers de València, perquè ja s’han inscrit 480 (un 17’35% del total). Un any abans van acabar corrent la prova 1.047, representant un 11’03 del total.