Notícies

La Marató València compta amb 13.250 corredors que se sumen als 8.000 participants del 10K

 • ,

La Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, continua batent rècords en l’edició de 2014. A falta de menys de dos setmanes per a l’esdeveniment i entrant en l’últim tram d’inscripcions, el nombre d’inscrits sobrepassa els 13.250 corredors, als que s’unixen els 8.000 participants en el 10k València Trinidad Alfonso, que portaran a més de 21.000 runners a l’asfalt valencià.

Salida Maratón y 10k

Salida Maratón y 10k.

Menció especial en esta edició la prova paral·lela, perquè va esgotar els seus dorsals a falta d’un mes per a la carrera. Fins a la data són 1.950 runners més respecte a la reeixida edició de 2013, la qual cosa consolida la Marató València Trinidad Alfonso com un esdeveniment marcat en roig pels runners de mig món. Cal indicar que la participació internacional és una de les grans bases d’este 2014. En total, són un 25% de corredors (3.300 atletes) que arriben a València des de fora d’Espanya, marcant un nou registre de participació forana en la prova. Itàlia, França i Regne Unit lideren el nombre de runners que trien la nostra ciutat per a disfrutar del turisme esportiu. En total, són 57 nacionalitats diferents les que es donaran cita en el traçat valencià

Completant l’apartat estadístic, entre els inscrits, més de 1.600 acrediten marques inferiors a les 3 hores. En l’edició de 2013, els arribats a meta per davall d’eixos guarismes van ser 665, unes xifres més que respectables, però que poden veure’s polvoritzades en l’actual edició, si les condicions climatològiques acompanyen. Cal recordar que els més ressagats encara tenen l’ocasió d’inscriure’s en la Marató València Trinidad Alfonso. Ho podran fer accedint a la pàgina web de l’esdeveniment i disfrutar de la Marató més ràpida en sòl espanyol.