Notícies

El Léleman Conqueridor València torna a la Superliga nacional masculina després de huit anys d’inactivitat

 • 

La ciutat de València recupera un dels seus club més històrtics, el Conqueridor València, que torna a les pistes després de huit anys d’inactivitat  per a competir en la màxima categoria nacional, la Superliga nacional masculina de la Real Federació Espanyola de Voleibol.

Després dels èxits aconseguits al costat del Club Voleibol València en els últims anys i la consecució de l’objectiu de la salvació en la passada campanya, la gestió del conjunt de Superliga pren un nou rumb sota la gestió de la família Clemente i de l’empresa Léleman, patrocinador principal també del club refundat. Al costat d’ells, les principals activitats quant a la gestió del club estaran encapçalades per professionals en la gestió esportiva i persones molt vinculades a l’esport a la ciutat de València.

La plantilla de l’equip estarà conformada amb gran part dels membres del grup que va aconseguir la salvació en la passada temporada. A més s’esperen diferents fitxatges que servisquen per a reforçar al conjunt de cara la pròxima campanya 22/23 en la qual els dirigents del club somien amb aconseguir una plaça en la Copa del Rei i la presència en els ‘playoffs’.

Així mateix, el club també comptarà amb un equip en la categoria juvenil on competirà en la divisió autonòmica que servisca per a formar a nous jugadors i que nodrisquen al primer equip sempre que se’ls necessite

La renovació també ha portat a un canvi d’imatge del club Conqueridor València, amb un nou logo, que malgrat les diferències amb l’original, manté l’essència de l’entitat.