Notes de premsa

L’IX Forum Internacional de Pilates i Ioga se celebra aquest cap de setmana en Petxina

 • , , ,

El cap de setmana vinent -els dies 23, 24 i 25 de febrer- el Complex Esportiu Cultural Petxina acollirà l’IX Forum Internacional de Pilates i Ioga 2018. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Nacional d’Entrenadors de Pilates i Ioga (ANEP) amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, reunirà a professors de la talla de Sean Gallaguer, Junghee Won, Isaac Fernández i Patricia Alba, entre altres noms.

IX Forum Internacional de Pilates i Ioga de València

L’IX Forum de Pilates ha variat la seua metodologia per a aquesta edició, en la qual els assistents podran escollir entre un gran ventall de Certificacions Professionals Internacionals. Durant tres dies es duran a terme conferències, master class, activitats i ponències de la mà de grans professionals d’aquesta modalitat esportiva.

La trobada donarà començament el divendres a les 16 hores amb una sessió de màquines impartida per Sean Gallaguer. Les conferències serán a càrrec d’un dels referents nacionals de pilates, Isaac Fernández Muñoz, qui parlarà sobre les opcions del cadillac i la cadira per a aquesta disciplina, així com de la inclusió de la biomecànica avançada, neurofisiologia i cadenes musculars dins del mètode pilates que imparteixen en el seu centre esportiu, situat a Sevilla. El diumenge a les 13:30 hores conclourà l’esdeveniment amb una sessió del creador de mantras i cants espirituals Manu Om.