Notes de premsa

L’IRONMAN® 70.3 València esgota tots els seus dorsals per a la seua primera edició

 • , , ,

La Ciutat de les Arts i les Ciències, la Marina i el Jardí del Túria seran el recorregut de 2.800 triatletes el diumenge 21 d’abril de 2024

València es convertirà en molt més que la ciutat del running  amb l’èxit de convocatòria de la primera edició del IRONMAN 70.3 València, que tindrà lloc el diumenge 21 d’abril de 2024. La Ciutat de les Arts i les Ciències, la Marina i el Jardí del Túria seran el recorregut de 2.800 triatletes de diferents nacionalitats, que van esgotar uns dorsals oberts des del passat 5 d’octubre. Els/Les triatletes sense dorsal que vulguen participar en la prova encara poden aconseguir la seua plaça a través del programa Experiències Millorades per a Atletes, impulsat per Nirvana Europa.

La capital del Túria serà el gran escenari d’un nou esdeveniment esportiu internacional de la mà de The IRONMAN Group, amb l’objectiu que els i les participants gaudisquen del triatló i de tots els atractius que oferix València. L’arquitectura, el clima assolellat, la gastronomia i un entorn natural protegit seran els companys de viatge dels i les atletes que participen en esta nova prova, així com dels seus acompanyants. 

L'IRONMAN® 70.3 València esgota tots els seus dorsals per a la seua primera edició

L’IRONMAN® 70.3 València esgota tots els seus dorsals per a la seua primera edició

València destacarà en el pla nacional en convertir-se l’IRONMAN 70.3 València en la prova amb més triatletes espanyols des d’abans de la pandèmia, amb la participació de més de 1.200 atletes nacionals, superant a la prova celebrada a Marbella l’any 2018. La nostra ciutat també acollirà a nombrosos i nombroses triatletes internacionals, de diversos països del món, sobretot del Regne Unit, França, Itàlia i Bèlgica, entre altres. 

Un recorregut atractiu per València 

Els llocs més emblemàtics de la ciutat seran el recorregut de l’IRONMAN 70.3 València, tot un repte i atracció per als i les triatletes participants. En el segment de natació, la Marina de València serà circuit de 1,9 quilòmetres per aigües protegides i d’excel·lent qualitat per als  i les participants. A més, este lloc oferix als aficionats i acompanyants fantàstics punts d’animació, tant en la part inicial del circuit com en l’eixida. 

La Ciutat de les Arts i les Ciències, la Marina i el Jardí del Túria seran el recorregut de 2.800 triatletes el diumenge 21 d'abril de 2024

La Ciutat de les Arts i les Ciències, la Marina i el Jardí del Túria seran el recorregut de 2.800 triatletes el diumenge 21 d’abril de 2024

En el segment de bicicleta, els embulls de la Marina de València, en direcció a la Serra Calderona, seran l’inici d’un tram ràpid i desafiador, amb una mescla de trams plans i terrenys amb un cert desnivell. Tot això posarà a prova les habilitats ciclistes durant una sola volta de 90 quilòmetres.

En la carrera a peu, la Ciutat de les Arts i les Ciències serà l’inici d’un  traçat total de 21,1 km, que recorrerà el riu Túria, famós per la seua reconvenció en un paratge verd de la ciutat, on s’espera una gran afluència de públic gràcies a les facilitats d’accés.