Notes de premsa

L’I Open Dansa Urbana Ciutat de València arriba aquest dissabte al pavelló de Benicalap

 • , ,

Dissabte que ve 17 de febrer el pavelló de Benicalap acull la primera edició del Open Dansa Urbana Ciutat de València. A partir de les 16:00 hores els assistents podran gaudir d’una competició en la qual el Hip-Hop serà el protagonista, a través d’una fusió de disciplines de dansa i interpretacions culturals al voltant de diferents llocs del món.

La Federació de Ball Esportiu de la Comunitat Valenciana, entitat organitzadora de l’esdeveniment, ha confirmat la participació de més de 200 inscrits, procedents, en la seua majoria, de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia.

El torneig està dissenyat perquè els aspirants puguen participar, bé per equips -amb un màxim de 20 integrants per grup-, en parelles, o de manera individual. Per a açò s’han establit 11 categories, que van des d’Infantil, Junior, Youth, Mini Parelles, Parelles, fins a l’Absoluta, en la qual hauran de competir els qui aspiren al títol individual. A més, es repartiran fins a 1.200 euros en premis.

La modalitat del Hip-Hop és una categoria àmplia que inclou gran varietat d’estils. Incorpora imatge, música, actitud, postura i estil de carrer en la seua posada en escena, per a convertir-ho en únic. Les rutines més encertades d’Hip-hop mostren diversitat de moviments i dissenys coreogràfics de la vella i la nova escola combinant el caràcter i l’energia del carrer.

“Vull animar a la ciutadania perquè s’acoste a Benicalap i gaudi d’un espectacle de gran bellesa i que cada dia sume més adeptes”, ha declarat Maite Girau, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de València.