Notes de premsa

L’hoquei torna a Beteró amb el Campionat d’Espanya sub 18 de Seleccions autonòmiques

 • , ,

El Campionat d’Espanya Sub 18 de Seleccions autonòmiques arriba esta setmana al Poliesportiu Mare de Déu del Carme Beteró. Se celebraran els 32 partits corresponents a la categoria masculina i femenina entre el dijous 29 d’octubre i el diumenge 1 de novembre, quan tindran lloc les finals. Beteró i Tarongers seran els dos escenaris de les encontres, per la qual cosa l’hoquei nacional arriba novament a la capital del Túria, que tornarà a ser el focus d’atenció de l’esport del stick espanyol.

El hockey regresa a Beteró con el Campeonato de España sub 18 de Selecciones Autonómicas

El hockey regresa a Beteró con el Campeonato de España sub 18 de Selecciones Autonómicas

En la modalitat masculina les seleccions que lluitaran per alçar-se amb el títol de campió nacional seran Catalunya, Cantàbria, Madrid i Comunitat Valenciana emparellades en el grup a mentres que Euskadi, Portugal, Aragó i Múrcia competiran en el grup B. Els dos primers classificats del grup a accedixen a semifinals mentres que el tercer i quart del grup a i els dos primers del grup B passen a quarts.

Per la seua banda, la categoria femenina tindrà un únic grup format per Madrid, Catalunya, Cantàbria, Euskadi i Comunitat Valenciana. Els dos primers classificats accedixen a la final mentres que el tercer i quart disputaran el partit pel tercer lloc.

En este Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques es donen cita els millors jugadors de l’hoquei nacional de la categoria que a més servix d’aparador perquè els seleccionadors nacionals puguen veure l’evolució de cada jugador.

En este Campeonato de España de selecciones autonómicas se dan cita los mejores jugadores del hockey nacional de la categoría

En este Campeonato de España de selecciones autonómicas se dan cita los mejores jugadores del hockey nacional de la categoría

La presentació d’este torneig nacional es va dur a terme en el camp blau d’hoquei, en el que el president de la Federació d’Hoquei de la Comunitat València, Jesús Gracia Pérez, ha expressat la seua “alegria i satisfacció per acollir un campionat d’este tipus. És un honor i una satisfacció enorme com a Federació acollir este Campionat d’Espanya. És un èxit segur para a Reial Federació Espanyola d’Hoquei deixar en mans de València l’organització d’este campionat. Ningú ve a València dubtant que l’organització serà perfecta. Organitzem estes competicions amb molta il·lusió i amb l’experiència d’haver celebrat altres esdeveniments importants”, assenyalava Jesús Gracia.

L’acte va comptar amb la presència dels capitans de la Selecció València Sub 18 i els seus respectius tècnics, que van afirmar el seu desig de “poder fer un bon campionat i poder optar per alguna medalla”.