Notícies

El futur del Hockey espanyol es dóna cita esta setmana en Beteró amb el Campionat d’Espanya Sub-18

 • ,

El Poliesportiu Municipal Verge del Carme de Beteró acollirà este cap de setmana el Campionat d’Espanya de Seleccions autonòmiques S-18 de Hockey Herba, en les modalitats Masculí i Femení.

Del 31 d’octubre al 3 de novembre, més de 250 participants es donaran cita en la nostra ciutat, en una trobada en a què acudiran els principals talents del hockey, entre ells els actuals campions d’Europa sub-18.

Campeonato de España de Selecciones Autonómicas S-18 de Hockey Hierba, beteró, federación española hockey, valencia, deporte valencia

Presentación en Beteró.

El Regidor d’Esports, Cristóbal Grau, ha presentat este matí el Campionat, i ha animat a tots els valencians, aficionats o no, a disfrutar d’esta encontre amb les jóvens promeses del hockey del nostre país. Com és conegut, València porta més d’una dècada organitzant tornejos de hockey herba tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. Grau ha agraït la confiança, “un any més” de la Reial Federació Espanyola de Hockey, que hi ha encarregat a la Federació de Hockey de la Comunitat Valenciana l’organització i convocatòria d’este nou Campionat d’Espanya de Seleccions autonòmiques S-18.

Tal com han explicat els organitzadors, en esta ocasió, el grup femení es veurà reduït a 4 equips: Cantàbria, Catalunya, Comunitat de Madrid, i Comunitat Valenciana. Quant al grup masculí, comptarà amb 6 seleccions: Aragó, Cantàbria, Catalunya, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia i Portugal. La presentació ha comptat amb la presència del Diputat Autonòmic d’Esports, Miguel Bailach, així com de la Delegada Territorial de l’empresa ALGECO, patrocinadora de la cita, Silvia Olcina.

Campeonato de España de Selecciones Autonómicas S-18 de Hockey Hierba, beteró, federación española hockey, valencia, deporte valencia

Més info sobre: Dossier Campionat Espanya sub-18

Fotos: Federació Hockey de la Comunitat Valenciana.