Notícies

El futbol platja arriba a la Malva-Rosa amb activitats gratuïtes i partits d’exhibició

 • 

La Fundació Esportiva Municipal, juntament amb la col·laboració del Túria Beach Soccer club, han organitzat un jornada gratuïta d’activitats i partits d’exhibició de futbol platja. L’esdeveniment se celebrarà aquest dimecres 5 d’octubre de 2022, de 17.00 a 20.00 hores, en la zona de futbol platja que s’ha habilitat a la platja de la Malva-Rosa, just davant del Pavelló Malva-Rosa. 

Aquesta jornada esportiva està enfocada a la promoció d’aquest esport i aquest espai que s’ha habilitat recentment. L’activitat serà gratuïta per a tots i totes, dirigida al públic en general però sobretot a la població en edat escolar. El club organitzador ha possat a disposició dels interessats/as un telèfon d’informació: 680995930 (Carmen).

Els col·legis de la ciutat estaran convidats a aquesta espècie de portes obertes perquè els més xicotets descobrisquen i participen en aquest esport. Així mateix, durant tota la vesprada es realitzaran activitats per a tots aquells que participen, així com diferents exercicis d’exhibició.

Des de la Fundació Esportiva Municipal s’està treballant perquè València compte amb una zona permanent de pràctica d’aquest esport a la Platja de la Malva-Rosa.