Notes de premsa

El Festival del Vent: espectacle per a tots en la Malva-rosa

 • , ,

Un any més, la màgia i espectacularitat de les catxirulos inunda el cel valencià. L’edició número 19 del Festival Internacional del Vent ‘Ciutat de València’ treballa a ultimar els detalls finals per a la gran agenda de demostracions i vols que acollirà la platja de la Malva-rosa este cap de setmana.

El Festival del Viento: espectáculo para todos en la Malvarrosa

El Festival del Viento: espectáculo para todos en la Malvarrosa

Amb dos jornades completes de vols, exhibicions, tallers i molta activitat entorn d’estes meravelles de l’aire que volaran prop d’un centenar de pilots arribats des de tots els racons d’Espanya i uns quants països europeus. Entre ells, el francés Richard Debray, campió del món en esta especialitat, i que volarà les seues catxirulos per a delectar als milers d’espectadors que es donen cita en el Passeig Marítim de la platja valenciana.

A tots els valencians i turistes que s’acosten a presenciar este espectacle aeri de les comets els esperen entre 60 i 70 exhibicions de diversos elements, des de les catxirulos més ràpides, a les figures gegantines i estàtiques de Awita que s’apoderen del solejat cel valencià, passant, com no, per l’espectacularitat de les accions dels vols en equip amb fins a deu catxirulos en una acció sincronitzada.

Els més menuts no sols tindran l’ocasió de disfrutar d’estes atractives accions aèries, si no que també podran participar. Mig centenar de xiquets i xiquetes ja s’han inscrit al XXIV Concurs “L´infant” de Empinar el Catxirulo, que tindrà lloc el dissabte a la vesprada.

Dos jornadas completas de vuelos, exhibiciones, talleres y mucha actividad en torno a las cometas

Dos jornadas completas de vuelos, exhibiciones, talleres y mucha actividad en torno a las cometas

Dos dies complets d’espectacle aeri en què només fa falta que acompanye el vent al festival més important de catxirulos d’Espanya i una de les cites claus a nivell internacional.