Notícies

El femení del Waterpolo Levante UPV queda subcampió del Campionat d’Espanya de Segona Divisió

 • 

El club Waterpolo Llevant UPV va quedar subcampió en el Campionat d’Espanya de Segona Divisió Femenina que es va celebrar diumenge passat 29 de maig en el Poliesportiu de Natzaret. Un torneig en el qual les valencianes van exercir d’organitzadores i també com a seu en un triangular que va comptar amb la participació de el Club Waterpolo Màlaga i el Club Natació Ciutat de Alcorcón.

La jornada va arrancar amb el CW Llevant UPV enfrontant-se al CW Màlaga en un partit còmode per a les valencianes amb un resultat de 5-14. El següent partit va deixar un marcador molt similar favorable al CNC Alcorcón, que va aconseguir imposar-se al CW Màlaga per un marcador similar (5-12).

 

La final entre el CNC Alcorcón i el CW Llevant va celebrar-se durant la vesprada. L’energia irresistible de les madrilenyes i el seu joc ràpid va posar difícil a les valencianes dur a terme les seues estratègies.  Així va finalitzar el partit amb un resultat de 12 a 4 que va donar la victòria al CW Alcorcón, després de partit impecable de les seues jugadores i malgrat el gran esforç que van fer les locals.

El títol va ser per a el CNC Alcorcón i el subcampionat per al CW Llevant UPV, que va demostrar estar a l’altura tant en l’organització de l’esdeveniment com en la pròpia competició.