Notícies

L’europeu de València comptarà amb competicions OPEN al setembre

 • , ,

Torna el triatló popular a la ciutat amb 3 distàncies: Supersprint, Sprint i Olímpic. Les competicions arrancaran el divendres 24 de setembre.

Com no podia ser d’una altra manera, València comptarà amb triatló popular al setembre, i ho farà en el context del Campionat Europeu de Triatló de València 2021. La prova internacional, que albergarà competició per GGEE, elit i paratriatló els dies 25 i 26 de setembre, sumarà una nova jornada de carreres el divendres 24.

Competicions OPEN València Triatló

València Triatló 2021 obri les seues portes de nou a triatletes populars de totes les nacionalitats en distàncies Supersprint, Sprint i Olímpic. En el circuit del Campionat Europeu de València Triatló 2021, els participants podran competir i tornar a gaudir del nostre triatló popular. La competició s’amplia a tot el cap de setmana, començant el divendres 24 de setembre a les 16.30 h amb la distància Supersprint, la més curta i explosiva de totes. Li seguiran en jornada matutina, el dissabte l’eixida Sprint, i el diumenge la distància regna del nostre esport, el triatló Olímpic. 

Totes les proves compartiran circuit amb la competició europea, prenent com a base La Marina de València i obrint-se pas als peus d’edificis emblemàtics de la ciutat com el Veles e Vents , o bé el barri marítim del Cabanyal, barri de pescadors, d’un gran valor arquitectònic i carregat de propostes culturals, que han impulsat el seu renaixement.

L’obertura d’inscripcions es realitzarà a través de la web oficial www.valenciatriatlon.com en un apartat habilitat per a l’ocasió, que quedarà activat el divendres 2 de juliol a les 12.00h sota la denominació PROVA OPEN. Cada distància obrirà amb un límit de participació de 500 triatletes.

Competició europea per Grups d’Edat

La inscripció per a Grups d’Edat a la prova europea es va obrir el mes d’abril i els criteris per a formar part de la prova estan marcats per la Federació Nacional de Triatló de cadascun dels països participants membres de la Unió Europea. En el cas del grup d’espanyols els criteris per a poder formar part de la prova estan publicats en la web oficial (veure enllaç). Els GGEE podran competir en distància Sprint (dissabte) o Standard (diumenge). L’elit i paratriatletas tenen la seua eixida reservada el dissabte.

L’esdeveniment, organitzat per la Federació Espanyola de Triatló i la Federació de Triatló  de la Comunitat Valenciana, compta amb el suport de: Ajuntament de València, Diputació de València, Comunitat de l’Esport , Conselleria d’*Educació, Cultura i Esport, Fundació Trinidad Alfonso i Consell Superior d’Esports.