Notes de premsa

L´estand de la Fundació Esportiva Municipal tanca Expojove amb 20.000 visitants

 • , ,

Un any més, la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València ha estat present en la fira infantil Expojove, en la qual ha comptat amb un pavelló sencer dedicat a la difusió de les diferents modalitats esportives i a la promoció d’hàbits d’alimentació saludable. Per la zona esportiva han passat al voltant de 20.000 escolars, acompanyats durant la visita per pares, mares i familiars. La delegada d’Esports del consistori, Maite Girau, va visitar la fira el passat 27 de desembre, juntament amb el director gerent de la FDM, José Vicente Berlanga.

L’esdeveniment ha tingut lloc durant les dates nadalenques, entre el 26 de desembre i el 4 de gener. L’espai dedicat a l’esport, de vora 6.000 metres quadrats, ha comptat amb la col·laboració de 14 federacions i entitats esportives, a través de les quals s’ha intentat donar protagonisme a totes les disciplines i, especialment, a les què tenen menor difusió mediàtica.

Esports com ara karate, triatló, pilota valenciana, escacs, skate, hoquei, colpbol, esports subaquàtics, waterpolo, ciclisme, tennis de taula, frontenis, fit kid, o rugbi, han protagonitzat unes jornades en les quals els més menuts han rebut classes pràctiques de la mà de monitors titulats i figures esportives de referència en l’àmbit nacional i internacional que es troben, actualment, competint en la seua corresponent modalitat.

Els escolars han participat amb el seu “Passaport Esportiu”, un document en el qual cadascuna de les federacions certificava amb un segell que s’havia realitzat la seua activitat per a, una vegada completat el circuit, rebre un obsequi de la Fundació Esportiva Municipal de València.

Al costat de les diverses disciplines, també hi ha hagut un espai dedicat a la salut, instal·lat amb la finalitat d’inculcar als més xicotets tècniques i hàbits per a menjar saludablement. Com ja ocorreguera en la passada edició, este estand, que conjumina esport i salut, ha tingut un gran èxit de participació i gran interés entre els adults i els assistents de menor edat.

“Des de la Regidoria d’Esports volem incidir en la importància d’uns bons hàbits alimentaris en l’àmbit de l’esport”, ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esport.