Notes de premsa

L’estadi de Mestalla rebrà als participants de la II Volta a Peu València CF

 • , , ,

Este diumenge tindrà lloc la II Volta a Peu Fundació València CF, la cinquena carrera de l’any del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València que, una vegada més, finalitzarà en la mateixa gespa de Mestalla, on aterraran els participants després de fer el recorregut. Les inscripcions estaran obertes fins al dijous 24 de maig a les 20 hores a través de la pàgina web del Circuit http://carreras.deportevalencia.com/.

L’eixida de la popular carrera s’efectuarà des de l’avinguda d’Aragó a les 9:00 hores i, després de realitzar el recorregut de 6.000 metres, els corredors i marxadors creuaran la meta en la zona de joc del conjunt valencianista. Allí els esperaran els aficionats que assistisquen com a públic a la prova, ja que el club mantindrà oberta una de les graderies laterals per als qui desitgen rebre als participants.

Com és habitual en les carreres del Circuit, l’eixida es produirà per torns, en funció del dorsal del que dispose cadascun dels inscrits. Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00 h. A continuació, eixiran la resta de corredors a les 09:04 h i, finalment, a les 09:05 h serà el torn dels participants inscrits en la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

El cost dels dorsals és de 2,55 euros, en el cas dels corredors, i d’1 euro, íntegrament solidari, per a les inscripcions en les categories de marxa a peu i marxa nòrdica. Els participants disposaran, durant tot el temps que dure la prova, de servei de guardarroba a càrrec de Fontilles Salut i Desenvolupament, l’entitat solidària del Circuit en aquesta edició.

II Volta a Peu Fundació València C.F

La II Volta a Peu Fundació València CF és, sens dubte, una de les carreres més especials del calendari runner de la nostra ciutat, ja que brinda la possibilitat de gaudir de l’esport a l’aire lliure amb l’incentiu afegit de poder accedir a l’estadi de Mestalla en una circumstància especial, fora de l’àmbit futbolístic. Una bona ocasió per a gaudir d’aquest espai per part els runners participants que també siguen aficionats al futbol i sobretot al València CF.