Notes de premsa

L’Estadi del Túria, escenari de la sisena edició del repte Avapace Corre

 • , , ,

Aquest matí ha sigut presentada en la seu de l’Associació Valenciana de Paràlisi Cerebral (AVAPACE), la sisena edició de les “50 – 10 K – 50 Hores” Avapace Corre. La prova, a favor de la promoció de l’esport inclusiu, tindrà lloc aquest cap de setmana, entre l’11 i el 13 de maig, amb eixida i meta en les pistes d’escalfament de l’Estadi del Túria.

L’acte ha comptat amb la participació de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, qui ha agraït a l’Associació “tot el treball que hi ha darrere d’aquest gran Repte Avapace amb la finalitat de visibilitzar i donar veu a les persones amb paràlisi cerebral, en aquest cas a través de l’esport”.

“Convidem a tota la ciutadania a visitar les pistes municipals i a participar en aquesta prova a favor de la inclusió”, ha conclòs la delegada municipal. Al costat de Maite Girau també ha estat el president de “Avapace Corre”, Benito Velasco; i el president de Avapace, Pepe Marquina.

El tradicional Repte Avapace, consistent a córrer 50 carreres de 10 Km en 50 hores, a un ritme de 6 min/Km, es desenvoluparà en l’antic llit del riu Túria. Els corredors tenen la possibilitat de córrer en qualsevol dels 50 relleus de 10 Km que tindran lloc de forma ininterrompuda en el Circuit 5K, situat en el Jardí del Túria. A més, cada carrera de 10K anirà encapçalada per un o diversos atletes del Club d’Atletisme Avapace Corre que espentaran un carro amb un alumne o alumna de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral.

La inscripció a la prova és totalment gratuïta i encara pot realitzar-se a través de la pàgina web del Club Avapace Corre. L’esdeveniment té com a objectiu principal fomentar la promoció de l’esport inclusiu, la socialització i normalització de la paràlisi cerebral entre la ciutadania valenciana. En aquest sentit, cal assenyalar que es tracta d’una prova no competitiva sinó més aviat de convivència i solidaritat a través de l’activitat física.

Els participants poden triar trams de matí, vesprada, nit o matinada per AVAPACE ja que en tots els relleus estaran presents joves d’aquesta organització valenciana en les seues cadires de running. Tots els corredors disposaran de servei de avituallament i dutxes, de les què podran fer ús en la instal·lació municipal de l’Estadi del Túria.