Notes de premsa

L’ Estadi del Túria acull el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc

 • , ,

Els pròxims 26 i 27 de maig arriba a la nostra ciutat el Campionat d’Espanya d’Arc Tradicional i Nu a l’aire lliure. L’esdeveniment, organitzat pel Club Arc València en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal i la Federació de la Comunitat Valenciana de Tir amb Arc, tindrà lloc en les pistes municipals d’atletisme de l’Estadi del Túria (Tram III).

La instal•lació municipal estarà adaptada per a l’ocasió amb una línia de tir per a un total de 36 parapets. Els esportistes competiran en dues modalitats Long Bow i Arc Nu, així com torn instintiu. L’organització ha programat dos torns de tir, el què permet un màxim de 288 participants, 144 per al torn de log bow i arc nu i 144 per al torn d’instintiu.

La competició nacional, que compta amb el suport de la Federació Internacional de Tir amb Arc, reunirà a València als millors arquers del país en les modalitats d’arc tradicional i arc nu. El desenvolupament del torneig estarà regit per la normativa de la Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc (RFTA) i la normativa WA.

Campeonato de España de arco tradicional y arco desnudo al aire libre 2018

Les inscripcions per a participar continuen obertes per a esportistes, amb un cost de 50 euros, i per a tècnics, en aquest cas a un preu de 15 euros per a aquells que desitgen inscriure’s solament en aquesta competició. Els tècnics que hagen obtingut l’acreditació anual per a participar durant la temporada 2018 no necessiten tornar a apuntar-se ja que poden accedir amb l’acreditació de la què ja disposen. Les inscripcions estan disponibles a través del formulari que es troba en la pàgina web de la RFTA, solament fins al 20 de maig a les 23:59 hores.