Notícies

El doble campió de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso John Mwangangi confirma la seua participació en l’edició de 2013

 • ,

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos, ja ha començat a rebre les primeres inscripcions dels atletes favorits a la victòria en l’edició de 2013.

La cita valenciana és l’única en la història d’Espanya en la que tres atletes han aconseguit baixar d’una hora gràcies a les especials característiques del seu circuit, la qual cosa la convertix en molt atractiva tant per a corredors d’elit com per a populars que vullguen millorar les seues marques personals.

John Mwangangi, doble campeón del Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso

John Mwangangi, doble campeón del Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso

Esta és una de les raons per les quals repetirà participació el kenyà John Mwangangi, doble campió de la prova en 2010 i 2011, tercer en el Mundial de Mitja Marató 2012 i vencedor enguany de la Mitja Marató de Santa Pola.

Mwangangi es va imposar en 2010 amb una marca de 61:10, que polvoritzaria l’any següent creuant la meta en 59:45.

Junt amb ell també compareixerà sobre l’asfalt valencià Kenneth Kiprop Kipkemoi, subcampió l’any passat i un dels atletes més veloços de l’actualitat, com demostra el seu registre de 59:11 en La Mitjana Marató de Den Haag al març del 2012.

València s’ha consolidat en els últims anys com un de les mitjos maratons de referència en el planeta, la qual cosa podria fer-li sobrepassar per primera vegada en la seua història la barrera dels 10.000 inscrits.

[+ info]