Notes de premsa

El diumenge arriba la VI Jornada Dona i Esport al poliesportiu Marni

 • , ,

Diumenge que ve 11 de març tindrà lloc la VI Jornada Dona i Esport en el poliesportiu Marni. La jornada de caràcter femení donarà començament a les 10:00h i es prolongarà fins a les 14:00h aproximadament.

L’esdeveniment esportiu -organitzat pel Club Deportivo Orriols Marni, a través de la seua escola d’handbol, el CE Marni i la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana-, es realitza amb l’objectiu de reivindicar el paper de la dona en l’esport en general i, en l’handbol en particular. En este sentit, s’han programat mini partits de totes les categories, des de benjamins fins a sèniors, així com una sèrie de partits que seran disputats per algunes de les mamàs de les xiquetes d’unes quantes escoles d’handbol.

El diumenge arriba la VI Jornada Dona i Esport al poliesportiu Marni

El diumenge arriba la VI Jornada Dona i Esport al poliesportiu Marni

D’altra banda, també hi haurà dos Master Class de fitnes i zumba que seran impartides per instructores de la instal·lació municipal Marni Pilates i del gimnàs Altafit. A més, durant tot el matí, en l’espai habilitat per a això, s’exerciran activitats específiques per als més menuts, amb jocs i tallers a càrrec de Ciudad Fantasía. Cal destacar que totes estes activitats són completament gratuïtes.

Sens dubte una bona ocasió per a passar un matí lúdic-festiu-esportiu entre jóvens i majors, ja que els partits d’handbol es fan sense cap tipus de competició i estan concebuts per a disfrutar de l’esport sense cap pressió.