Notes de premsa

L’esport continua actiu aquest estiu en 34 instal·lacions esportives de València

 • , , ,

La Fundació Esportiva Municipal mantindrà obertes 20 instal·lacions durant els mesos de juliol i agost, i 14 d’elles tindran obertures parcials per motius tècnics

Aquest estiu els ciutadans de València podran continuar gaudint de fer esport en els centres esportius municipals durant els mesos de juliol i agost. La Fundació Esportiva Municipal mantindrà obertes 34 instal·lacions, encara que 14 d’elles tancaran parcialment durant el mes d’agost degut a les corresponents revisions tècniques i labors de manteniment.

D’aquesta manera, les 20 instal·lacions que romandran obertes al públic sense tancaments són les següents: l’Estadi del Túria, el Pavelló Font de Sant Lluís, el Camp de Futbol Quatre Carreres, el Camp de Beisbol-Sofbol del riu Túria, l’Escola Municipal de Vela, la piscina de l’Hípica, la zona d’activitats en sec d’Aiora i el Complex Esportiu Cultural Patraix i Abastos i la Instal·lació de Voleibol Platja de la Malva-rosa. Així com els poliesportius de Rambleta, J.A Samaranch, Malilla, Astúries, Benimàmet, Benimaclet i el Poliesportiu de Natzaret.

La Fundació Esportiva Municipal mantindrà obertes 20 instal·lacions durant els mesos de juliol i agost,

La Fundació Esportiva Municipal mantindrà obertes 20 instal·lacions durant els mesos de juliol i agost,

Per la seua part el Poliesportiu El Carme es mantindrà obert de l’1 al 31 d’agost amb horari de matins, de 8:00 a 15:00 hores. Mentre que l’activitat de l’1 al 28 d’agost en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró es realitzarà a partir de les 17:00 hores. El Poliesportiu Dr. Lluch es mantindrà obert entre setmana, però tancarà els dissabtes i diumenges del mes d’agost.

A causa de motius tècnics i de manteniment de les instal·lacions esportives municipals, hi ha un total de 14 centres que obriran de manera parcial durant el mes d’agost. Són els casos del Pavelló de Benicalap (tancat de l’1 al 28), el Velòdrom Lluis Puig (obert del 6 al 14 en horari de 8:00 a 15:00 hores i tancat del 15 al 28 del mateix mes), el Pavelló Cabanyal-Canyamelar (no disponible del 8 al 26), el Pavelló de Fuensanta (tancat de l’1 al 28), el Poliesportiu Marxalenes (tancat del 8 al 23), el Camp de Rugbi en el Tram V (tancat de l’1 al 15), el Pavelló Malva-rosa (tancat de l’1 al 15) o el Poliesportiu Quatre Carreres que no estarà habilitat durant els caps de setmana de juliol i de l’1 al 21 d’agost.

Mentre que de l’1 al 31 d’agost les següents instal·lacions no podran obrir al públic degut també a labors tècniques. En aquesta situació es troba la Piscina Trafalgar, el Complex Esportiu Cultural Petxina, inclòs el rocòdrom, el Poliesportiu Montolivet, La Creu del Grau i el Complex Esportiu de Orriols.