Notícies

El Complex Esportiu-Cultural Petxina acull les Festes Finals de fútbol sala y voleibol

 • ,

La sala d’actes Complex Esportiu-Cultural-Petxina va acollir ahir dimecres 1 de juny el lliurament de premis dels Jocs Esportius Municipals. La cerimònia va començar a les 18.00 h de la vesprada amb l’entrega de premis de Joc Net als jugadors i jugadores de futbol sala de les categories benjamí – aleví, els qui van ser els primers a pujar a recollir el seu trofeu. A continuació, a partir de les 20.00, els va tocar el seu torn als equips de voleibol, disciplina en la que es van entregar els trofeus dels JJDD i també els dels  Joc Net.

Els premis Joc Net son una iniciativa nascuda durant la temporada 2014-2015 que té com a objectiu fomentar el bon comportament en l’esport dels xiquets i xiquetes participants en els Jocs Esportius Municipals, i també el dels assistents i entrenadors. Integrants de col·legis Parroquial Don José Lluch, Esclaves de María, Nrta. Sra. De Fàtima, Natividad Burjassot, Sagarada Família  i de l’IES Malilla van rebre aquest reconeixement per la seua pràctica esportiva respectuosa.

Els JJDD estan organitzats per la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València en col·laboració amb les Federacions Esportives i altres entitats col·laboradores. Per a aquesta edició 2021-2022 que està arribant a la seua fi es van superar les 9.000 inscripcions, número que continua creixent any rere any consolidant als JJDD com un programa fonamental per al foment de l’esport entre els més xicotets de la ciutat. 

Les festes finals continuaran al llarg de tot el mes de juny fins al dia 20 amb la Festa Final de Rugbi que se celebrarà a les 18.00 h de la vesprada també en el Complex Esportiu-Cultural Petxina i que servirà per a tancar la temporada de Jocs Esportius 2021-2022.

Consulta el calendario de las Fiestas Finales