Notes de premsa

El Complex Esportiu Cultural Petxina acull la Gala d’Escoles de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana

 • , ,

La festa final va servir per a reconéixer el treball de les categories M6, M8, M10 i M12 de la federació valenciana de la pilota ovalada

El passat 13 de juny, el Complex Esportiu Cultural Petxina va acollir la gala anual d’escoles de les categories M6, M8, M10 i M12 de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana.

En la primera part, com tots els anys, s’ha realitzat un reconeixement als M8 que l’any vinent participaran en els Jocs Esportius Municipals de València, així com als M6.

Després d’aquest lliurament de medalles, s’han repartit els reconeixements als equips participants dels Jocs Esportius Municipals de València Benjamins M10 i alevins M12, amb el president de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, José Luis López, i la gerent de la Fundació Esportiva Municipal de València, María Ángeles Vidal, com a amfitrions.

El Complex Esportiu Cultural Petxina acull la Gala d’Escoles de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana

Després del lliurament de medalles a tots els equips participants, s’ha donat pas als premis Juego Limpio, on la directora de l’oficina de Caixa Popular a Russafa, Mireia Mirete, i el directiu de l’Associació de Psicòlegs de l’Esport de la Comunitat Valenciana, Pascual Sales, han pujat a l’escenari per a entregar els premis.

En primer lloc, s’ha reconegut el treball dels àrbitres Sasha Cruz Mora, Crispín Javier Atiénzar Requena i Amparo Isabel Argente Guillén pel seu treball al llarg de la temporada. En benjamí, CAU Rugbi València Roig ha rebut el segon premie Juego Limpio i el CAU Blanc el primer. En la categoria aleví, ha sigut el Sant Roque l’equip premiat amb el segon lloc per a l’equip S12 blau i el primer per al roig.

María Ángeles Vidal ha sigut l’encarregada de tancar l’acte amb unes paraules on ha destacat la importància d’inculcar els valors de l’esport entre els més joves i l’aportació dels clubs i la federació en esta tasca.