Notes de premsa

El Club Gym-Val triomfa en el Campionat d’Espanya Individual, Clubs i Autonomia de Gimnàstica Rítmica

 • , ,

Un any més, entrenadores i gimnastes del Club Gym-Val de gimnàstica artística femenina es preparen durant tota la temporada per a afrontar la competició més important, el Campionat d’Espanya Individual, Clubs i Autonomies.

El torneig es va disputar la setmana del 8 al 15 de juliol a Guadalajara, lloc al que es van desplaçar un total de 24 gimnastes del Club Gym-Val, onze d’elles en categoria base i les tretze restants en categoria Via Olímpica.

Les esportistes valencianes van eixir a competir amb moltes ganes, bona actitud, així com gaudint i lluitant cada aparell. Gràcies a la seua regularitat, les gimnastes van aconseguir situar-se en els llocs més alts de la taula.

Quant a les medalles aconseguides per aparells, Lucía San Eustaquio va aconseguir el bronze en l’aparell de paral·leles, Claudia Benet s’alçava amb el bronze en l’aparell de salt) i, finalment, Inés Muñoz va guanyar el bronze en l’aparell de sòl.

Cal destacar també, el quart lloc aconseguit per una de les benjamines de l’equip, Ariadna Hernández, que al costat de les seues companyes Ainara Navarro i Daniela Solís van aconseguir situar-se en el quart lloc a per equips en la categoria Via Olímpica 1.

Mereix una menció especial l’espectacular competició realitzada per Carla Cirerer, qui va fer gaudir a tot el públic amb la seua actuació i va aconseguir pujar-se al més alt del pódium proclamant-se Campiona d’Espanya en Via Olímpica 6. Es tracta un títol que l’esportista valenciana revalida any rere any, doncs aquesta és la sisena vegada que, de forma consecutiva, aconsegueix fer-se amb el primer lloc. Carla Cirerer també es va portar penjades les medalles d’or en els aparells de sòl i salt, i la de plata en l’aparte de paral·leles.