Notes de premsa

El Club de Beisbol Astres aconseguix el bronze en la Baseball European Cup 2024

 • , ,

L’equip valencià va superar per 8-1 al conjunt francés Montpeller Barracudas en el partit pel tercer lloc

El passat 9 de juny, l’última edició de la Baseball European Cup va concloure tots els seus partits celebrats en les Instal·lacions de Riu Túria (Tram VI) Camp de Beisbol-Sófbol durant tota la setmana amb sengles podis per als dos representants espanyols en la competició, Club de Beisbol Astres i Marlins de Tenerife. L’equip de Tenerife es va proclamar campió enfront del club croat, Olimpija Karlovac, que es va emportar la medalla de plata, mentre que el conjunt valencià es va adjudicar la medalla de bronze.

En el partit pel tercer lloc entre el Club de Beisbol Astres i l’equip francés Montpeller Barracudas, l’equip anfitrió es va emportar la victoria per 8-1.

Des de l’inici, el conjunt valencià va eixir al camp amb seguretat i ambició, capitanejat pel llançador Yosbany Torres. Ja en la primera entrada, els Astres van anotar tres carreres per un dels francesos, la que al final seria la seua única anotació. Astres va continuar anotant una en la tercera, dos en la quarta i dos en la quinta, per cap del Montpeller.

En la defensa valenciana, Torres va liderar al conjunt, impedint amb mà de ferro que els contraris pogueren tindre cap opció en atac. Encertat, precís i amb un absolut control de les diferents situacions, en el partit va llançar les nou entrades amb total domini i seguretat. Va rebre tres hits, comés un únic error, i va eliminar a huit batedors francesos per la via ràpida i sense concedir bases per boles.

El Club de Beisbol Astres aconseguix el bronze en la Baseball European Cup 2024.

El Club de Beisbol Astres aconseguix el bronze en la Baseball European Cup 2024.

En l’atac, els bats valencians van funcionar millor que qualsevol altre partit dels Astres en la competició. Febles, Donnels i Cayones van destacar en els hits i en bases impulsades (RBI) al costat de Desena i Galícia.

La final del Campionat enfrontava a Marlins Tenerife i Olimpija Karlovac. Els de Tenerife s’han emportat el títol en véncer per 11-1 als croats, en un partit molt igualat al principi, en el qual els de Karlovac van plantar cara fins a la tercera entrada, en la qual anaven perdent per només 1-2. En la quarta, Marlins va anotar quatre carreres, dos en la sisena i una en la setena, finalitzant el partit per diferència de 10.

Marlins s’emporta un títol merescut, amb un gran nivell de bat (15 hits), el premi al millor batedor per a Luis Rodríguez (average .800) i l’MVP (jugador més valuós) per a Lester Galván.

En l’àmbit general, destacar el gran ambient que hi ha hagut en el camp, per part de tots els equips participants, organitzadors de la Copa, Federació Valenciana de beisbol, organització del mateix camp, repercussió en mitjans i públic i aficionats.

Els equips europeus s’han quedat impressionats amb l’entorn, ubicació de camp i amb la mateixa ciutat de València, com a perfecta opció per a organitzar un torneig d’estes característiques.

L'equip valencià va superar per 8-1 al conjunt francés Montpeller Barracudas en el partit pel tercer lloc.

L’equip valencià va superar per 8-1 al conjunt francés Montpeller Barracudas en el partit pel tercer lloc.