Notes de premsa

El Club Antares València s’alça amb 27 medalles en el Campionat d’Espanya de gimnàstica artística

 • ,

El Club Antares València de gimnàstica artística masculina ha participat aquest cap de setmana, entre el 10 al 15 de juliol, en el Campionat d’Espanya de gimnàstica artística individual, equips i seleccions autonòmiques.


La delegació valenciana, composta per 48 gimnastes amb edats compreses entre 7 a 14 anys, els quals van representar a la ciutat de València de forma immillorable.

El Club Antares València es va alçar a l’acabe de la competició amb un medallero extraordinari deixant un any mes a la ciutat de València en el més alt de la gimnàstica artística espanyola.

En total es van portar 27 medalles, entre les quals s’expliquen set ors, set plates i 13 bronzes. Quant al Campionat d’Espanya per equips, el Club Antares va aconseguir alçar-se com a primer classificat en els nivells 3, 5 i 6, segon classificat en nivell 1 i, finalment, tercer classificat en el nivell 3. 
Parell acabar de completar el palmarès, els components valencians van quedar en tercer lloc en la classificació per autonomies sub 14.