Notícies

El Club Antares València es proclama Campió d’Espanya de nivell 1 i nivell 5

• ,

Després de molts mesos d’entrenaments preparant el Campionat d’Espanya d’Equips, el Club Antares València va viatjar el divendres al matí a la ciutat de Guadalajara on es disputaria el Campionat d’Espanya de Clubs de Gimnàstica Artística Masculina i Femenina amb l’objectiu principal d’aconseguir mantindre l’excel·lent nivell de campionats anteriors.

El Club Antares València va començar la seua participació amb dos equips en el nivell 5 el dissabte 1 d’abril a les 10,30h. Des del primer moment de la competició es va veure el treball realitzat pels gimnastes del Antares els quals se situaven en les primeres posicions a mesura que passaven pels diferents aparells.

El Club Antares Valencia se proclama Campeón de España de nivel 1 y nivel 5

La competició va culminar amb el club Antares proclamant-se campió d’Espanya de nivell 5 i una gran actuació de l‘equip B finalitzant en el tercer lloc.

La competició va finalitzar amb la participació del nivell 1, era la primera vegada que este equip de gimnastes participava en un campionat d’Espanya, el magnífic treball realitzat pels entrenadors durant tota la temporada va començar a donar els seus fruits en els primers aparells, el Club Antares es va col·locar en primera posició i va seguir així fins a acabar la competició i consagrar-se Campions d’Espanya.