Notícies

El circuit nacional Rexona Street Run 10K s’estrena a València amb 1.614 corredors

•

Nacho Cáceres e Isabel Checa, atletes del Serrano CA, van ser els vencedors de la carrera Rexona Street Run 10K València, una cita que estrenava a València Ciutat del Running el circuit nacional que visitarà huit ciutats espanyoles amb esta sèrie de proves de 10.000 metres homologats.

En categoria masculina, va guanyar Nacho Cáceres amb un temps de 32:35, per davant de Iván Marco (33:39) i José Antonio Teller. La victòria de Isabel Checa en dones propiciava el doblet de Serrano CA, amb una destacada victòria, ja que el seu temps de 34:54 li va permetre entrar en meta molt per davant de Lucia Espada (42:20) i Lissetth Katherine.

Victoria de Nacho Cáceres.

La carrera va reunir a un total de 1.614 corredors en esta prova, amb eixida i meta en el passeig de l’Albereda.