Notícies

El Circuit Divina Pastora Seguros premia als millors i anuncia les novetats per al 2016

 • ,

El Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València ha tancat esta vesprada la seua onzena edició amb una gala en què s’han donat cita un total de 300 persones entre atletes, col·laboradors, organitzadors i patrocinadors per a premiar als millors corredors de 2015. L’acte, celebrat en La Sala d’Actes del Complex Esportiu Cultural La Petxina, ha servit també per a anunciar el calendari de 2016 i les novetats del Circuit.

Jose Royo - ROYOSPORT

Maite Girau, regidora d’Esports de l’Ajuntament de València i presidenta Delegada de la Fundació Esportiva Municipal, ha sigut l’encarregada d’entregar els premis als guanyadors de totes les categories. Mohammed Mohattane s’ha proclamat vencedor d’este Circuit format per un total de deu carreres per diferents barris de la ciutat de València. La segona i tercera plaça de la classificació general ha sigut per a Fouad Benzeroual i Adil El Hand – que ja va pujar al podi del Circuit de 2014–, respectivament.

En categoria femenina, Marta Esteban Poveda ha demostrat la seua supremacia en les carreres populars i s’ha convertit en guanyadora absoluta. Raquel Landín, vencedora de les dos edicions anteriors, i Miriam Gregori han completat el podi d’este Circuit que, edició després d’edició compta amb un nombre més gran de dones. De fet, 2015 ha sigut el primer any en què s’ha superat el 30% de participació femenina, fregant el 32% de corredores.

Durant l’entrega de premis s’ha donat un afectuós reconeixement a l’atleta del Serrano Club de Atletismo Natacha López, segona classificada en Veteranes A, una apassionada del running que està lluitant contra un càncer de mama.

Jose Royo - ROYOSPORT

Per a finalitzar, la regidora Maite Girau ha tingut unes paraules d’agraïment per a tots els que fan possible estes grans carreres populars i ha instat a treballar de forma unida per a fomentar l’esport en els xiquets i xiquetes per tots els valors que transmet.

Jose Royo - ROYOSPORT

Novetats 2016

En la gala també hi ha presentat el calendari d’esta dotzena edició del Circuit, que arrancarà el 31 de gener amb la tradicional carrera Galápagos i finalitzarà el 27 de novembre, amb la Vuelta a Pie Solidaria “Es Posible”. En total, deu carreres amb distàncies compreses entre els 5.000 i els 6.500 metres.

Com a novetats per a este 2016, hi haurà dos eixides separades cinc minuts cada una amb l’objectiu de fer l’eixida més fluida per als prop de 6.000 corredors que participen en cada prova. A més, canvia l’edat per a participar en el Circuit, que passa de 12 a 14 anys.

Per segon any consecutiu se celebraran les carreres infantils que han tingut una molt bona acollida en 2015. Seran un total de cinc: II Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas” (21 de febrer); III Carrera José Antonio Redolat (23 de març); V Carrera Universitat de València – Servei d’Educació Física i Esports (22 de maig); XL Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre (25 de setembre) i XVI Vuelta a Pie Solidaria “Es Posible” (27 de novembre).

El Circuit continua mantenint el seu vessant solidari i, en esta ocasió, el soci solidari serà ASINDOWN València.

Calendari de Carreres

Data

Carrera

Distància

31 de gener

18a Carrera Popular Galápagos

6.100m

21 de febrer

2a Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”

5.000m

13 de març

3a Carrera José Antonio Redolat

6.200 m

10 d’abril

7a Carrera per la Salut “Junts Podem”

6.200 m

22 de maig

5a Carrera Universitat de València – Servei d’Educació Física i Esports

5.050 m

19 de juny

7a Volta a peu Levante UD

5.800 m

25 de septembre

40a Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

6.100 m

16 octubre

7a Volta a Peu de les Falles/Runners Ciutat de València

6.150 m

6 de novembre

16a Volta a Peu al Cabanyal.

5.800 m

27 de novembre

16a Vuelta a Pie Solidaria Es Posible

6.400 m

 

Classificació general de tot el Circuit ací