Notes de premsa

El Circuit Divina Pastora se’n va de vacacions en el Ciutat de València

 • , , ,

L’XI Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València torna este cap de setmana amb la sexta prova de les seues deu carreres i l’última cita abans de la parada estiuenca. Ho fa un any més amb la VI Volta a Peu Levante UD, amb un altre de nou final en la gespa de l’estadi Ciutat de València, per a una prova que tindrà l’eixida junt amb el coliseu blaugrana, a partir de les 9 hores.

VI Volta a Peu Levante UD, con otro nuevo final en el césped del estadio Ciutat de Valéncia

VI Volta a Peu Levante UD, con otro nuevo final en el césped del estadio Ciutat de Valéncia

Després de recórrer un total de 5.760 metres per la ronda Nord i el Bulevard, i tornar per Primat Reig i Emilio Baro cap a l’estadi llevantinista, la marea de corredors inundarà la casa blaugrana per a celebrar, un altre any més, la seua permanència en la màxima categoria, en esta carrera que va començar com un dels actes del centenari del llevant i que ja s’ha convertit en una de les fixes del Circuito Divina Pastora i una de les proves preferides dels corredors.

Les seues ràpides rectes i el final sobre el terreny de joc, amb accés lliure d’espectadors en les grades de l’estadi, són els grans al·licients tant per a corredors com per als acompanyants este pròxim diumenge.

Les inscripcions per a esta carrera, fins als 2.000 dorsals que es repartixen de forma individual en cada una de les deu proves pels barris de València, podran formalitzar-se via web fins al dijous a les 20 hores.

ENTREGA DE DORSALS

Per a millorar l’arreplegada de dorsals, hi ha l’opció per a tots els inscrits a la carrera, la retirada anticipada del dorsal i xip.

  • Divendres 19 de juny: Opció recomanada. Serà de 17:00 a 21:00 hores en el Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig Petxina, 42).
  • Diumenge 21: Zona eixida des de les 7:30 h fins a les 8:55 h.

Per a arreplegar el dorsal farà falta presentar el DNI. En el cas d’arreplegar el d’una altra persona, farà falta portar l’autorització firmada de la mateixa i fotocòpia del DNI (val una imatge en el mòbil).

Tots els menors d’edat hauran d’entregar en el moment de la retirada del dorsal una autorització paterna o materna que trobaran en el moment de la inscripció.

VESTUARI

Hi haurà un servici de vestuari el cost del qual serà de 1€ que es destinarà íntegrament a la ONG Isidora Pertusa que realitza projectes amb la infància. Estarà situat en la zona de meta.

PÀRQUING DE BICICLETES

Per a facilitar l’accés a la zona d’eixida i contribuir entre tots a fer un esdeveniment més sostenible, s’habilitarà un espai junt amb el vestuari per a poder deixar la bicicleta. Serà obligatori l’ús de cadenat.

RECICLATGE DE PLÀSTIC (Recicla el teu esforç!)

La Fundació Trinidad Alfonso ubicarà després de l’avituallament una sèrie de contenidors perquè pugueu depositar la botella d’aigua que vos hauran donat a fi de facilitar la neteja posterior i que es puguen reciclar.