Notes de premsa

El Circuit de Carreres Populars viatja a les arenes de la Malva-rosa i Cabanyal amb la 3a Volta a Peu Runners Ciutat de València

 • , ,

El Circuit de Carreras Populares Ciutat de València 2022 continua el seu calendari amb la 3a Volta a Peu Runners Ciutat de València que tindrà lloc aquest diumenge, 27 de març, a partir de les 9 hores. En aquesta ocasió, els 5.100 metres de la carrera es desenvoluparan per la Marina de València i per l’arena de les platges del Cabanyal-Canyameral i Malva-rosa, així com el passeig marítim, combinant arena amb asfalt.

El recorregut començarà al carrer Doctor Marcos Sopena i transcorrerà pel passeig marítim cap al nord fins a arribar a l’IES Isabel de Villena, on els corredors entraran a l’arena de la platja de la Malva-rosa. Aquesta part del recorregut és la principal novetat de la prova, fent-la més exigent i divertida per als participants, que continuaran corrent per la platja del Cabanyal fins a la Marina de València, on recorreran els últims quilòmetres al costat de la mar fins a arribar a la línia de meta, instal·lada enfront de Lanzadera i al costat de la dàrsena.

El Circuit de Carreres Populars viatja a les arenes de la Malva-rosa i Cabanyal amb la 3a Volta a Peu Runners Ciutat de València

El Circuit de Carreres Populars viatja a les arenes de la Malva-rosa i Cabanyal amb la 3a Volta a Peu Runners Ciutat de València

Com en totes les edicions del Circuit, aquesta prova compta amb la modalitat no competitiva de marxa a peu i marxa nòrdica, enfocada a tots els públics i nivells. Les inscripcions per a totes les categories estaran obertes fins a la nit d’aquest dijous a les 23.59 hores en la pàgina web oficial del Circuit de Carreras Populares.

En finalitzar la prova, se celebrarà la segona de les sis cites del calendari enfocades a la participació de menors de 14 anys amb les categories no competitives i mixtes. En funció de l’edat es realitzaran diferents distàncies: Sub14 (1.000 m), Sub12 (800 m), Sub10 (600 m) i Pre-benjamí (400 m).

Igual que en proves anteriors, els corredors podran recollir el seu dorsal a la Botiga Intersport Ademuz situat al Parque Comercial Ademuz, el divendres 25 de març de 17 a 21 h i el dissabte 26 de març de 10 a 21 h. També es podrà recollir el dia de la carrera des d’una hora i mitja abans de començar la prova en la zona d’eixida.

Els participants tindran a la seua disposició un servei de vestuari on podran deixar les seues pertinences personals, a més d’un aparcament de bicicletes. Finalment, és important tindre en compte que aquest cap de setmana es produeix el canvi d’hora en la matinada del dissabte al diumenge, per la qual cosa els corredors hauran d’estar atents per a actualitzar l’hora dels seus rellotges i arribar a l’hora correcta.