Notes de premsa

El Circuit de Carreres Populars torna amb la Volta a Peu Levante UD/Team 3FdC

 • , , ,

El XII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars torna amb la sèptima edició de la Volta a Peu Levante UD/Team 3FdC, equador del calendari i penúltima cita abans de la parada estival. Pots realitzar la teua inscripció ací http://www.carreraspopulares.com/Ticketrun/CarreraLevante.asp

La cita serà a partir de les 9:00 des de l’encreuament entre l’avinguda Germans Machado i el carrer Sant Vicent de Paul, en la que es troba el Estadi Ciutat de València, sobre la gespa del qual es troba la meta. Precisament el tapet verd de l’estadi blaugrana i les àmplies i ràpides avingudes de Orriols, com el Bulevard Nord, Alfahuir o Primat Reig, constituïxen dos dels al·licients de la prova.

El Circuit de Carreres Populars torna amb la Volta a Peu Levante UD/Team 3FdC

El Circuit de Carreres Populars torna amb la Volta a Peu Levante UD/Team 3FdC

La carrera granota, quinta de la temporada del circuit, presenta com principals novetats la recuperació de pràctics, aportats pel club 3FdC, per als temps de 3:45, 4:00, 4:30, 5:00 i 5:30, així com la presència de 50 voluntaris que col·laboraran per al funcionament correcte de la prova, de 5.760 metres. A més, altres tres membres tancaran la carrera per a animar als corredors de cua.

L’accés dels espectadors a les grades del Ciutat de València serà lliure per a facilitar un millor ambient i una major animació als atletes en els seus últims metres de carrera, que transcorreran sobre la gespa de l’estadi blaugrana en un simbòlic final de temporada.

Equipacions esportives amb Divina Pastora

Equipacions esportives amb Divina Pastora

Aconseguix equipacions esportives amb Divina Pastora

Divina Pastora ha posat en marxa una iniciativa per a tots els participants inscrits en les carreres del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars: un concurs amb què aconseguir 300€ en material esportiu. La mecànica del concurs és senzilla: fer-se una foto en alguna de les carreres del Circuit, publicar eixa foto en Instagram amb la menció @DivinaPastora_Seguros i l’etiqueta #NoteDetengas i entre les fotos publicades es realitzarà un sorteig en què el guanyador obtindrà un premi per valor de 300€ en equipacions esportives.