Notes de premsa

El Circuit de Carreres Populars de València torna de les vacances d’estiu

 • , ,

El Circuit de Carreres Populars de València torna de vacances diumenge que ve dia 18 i comptarà amb un traçat de 6.300 metres

El Circuit de Carreres Populars de València torna de les vacances d’estiu amb una de les proves més veteranes del circuit, la 45a Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·li i Sant Isidre, que se celebrarà el pròxim 18 de setembre.

El procés d’inscripció pot realitzar-se a través de la web oficial del Circuit de Carreres Popularss (https://carreras.deportevalencia.com/) fins al dijous 15 de setembre, a les 23:00h, o fins a arribar al límit de 1.200 inscripcions previstes per a la carrera. El cost de la inscripció és de 2,65 euros.

El Circuit de Carreres Populars de València torna de les vacances d'estiu

El Circuit de Carreres Populars de València torna de les vacances d’estiu

El recorregut d’aquesta setena carrera és de 6.300 metres, la qual cosa la converteix en la més llarga d’aquesta dissetena edició del Circuit de Carreres Populars. L’eixida tindrà lloc a les 9:00h i estarà situada en l’Avinguda dels Tres Creus, al costat del cementeri de València, des d’on els corredors pujaran fins el Carrer de Campos Crespo. A continuació, els participants recorreran el carrer de José Andreu Alabarta i el Camí de Nou Picanya fins a desembocar una altra vegada en l’Av. Tres Creus, on en aquesta ocasió baixaran fins al carrer de Santo Domingo de Guzmán en direcció al carrer Pius X. Finalment, els corredors es dirigiran al punt de meta pels carrers de Salvador Perles i Sant Vicent Màrtir i des d’ací ascendir per l’avinguda Doctor Tomás Sala fins a tornar a l’Avinguda dels Tres Creus, on finalitzarà la carrera.

Perquè tothom puga gaudir d’aquest esdeveniment esportiu la prova comptarà amb les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica, enfocada a tots els públics i nivells. Els menors de catorze anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

El Circuit de Carreres Populars de València torna de les vacances d'estiu amb una de les proves més veteranes del circuit, la 45a Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·li i Sant Isidre, que se celebrarà el pròxim 18 de setembre.

El Circuit de Carreres Populars de València torna de les vacances d’estiu amb una de les proves més veteranes del circuit, la 45a Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·li i Sant Isidre, que se celebrarà el pròxim 18 de setembre.

La retirada de dorsals es realitzarà a la botiga de Intersport Ademuz, situada al Parc Comercial Ademuz, el divendres 16 de 17:00 a 21:00h de la nit o bé el dissabte 17 de 10:00h del matí a 21.00h. Els participants també podran recollir el dorsal el mateix dia de la carrera noranta minuts abans de l’inici de la prova.

La 45a Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·li i Sant Isidre està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb l’Associació de Veïns de Sant Marcel·li i Sant Isidre.

La següent cita del Circuit de Carreres Populars serà la 10a Carrera de la Universitat de València, el 16 d’octubre.