Notes de premsa

El Circuit de Carreres Populars 2022 ja té guanyadors

 • , ,

Raquel Landín i Jorge Peris s’han imposat en les categories absoluta femenina i masculina, mentre que el Redolat Team repeteix com a club amb major participació

El Circuit de Carreres Populars de València 2022 va arribar a la seua fi el passat diumenge 20 de novembre amb la celebració de la seua última prova, la 12a Volta a Peu dels Falles. Després de l’última carrera, la classificació general del Circuit de Carreres Populars 2022 deixa com a guanyadora de la categoria femenina absoluta a Raquel Landín del The Kenyan Urban Way, qui enguany ha aconseguit la seua quarta victòria que es suma les conseguides en 2016, 2014 i 2013. La segona posició ha sigut per a Lucía María Mocholi del Redolat Team i el podi l’ha completat Carmen Amaro, del The Kenyan Urban Way.

En la categoria masculina absoluta Jorge Peris, del The Kenyan Urban Way, ha sigut el guanyador. Li han seguit el seu company d’equip, Borja Capilla, en segona posició, i José Antonio Teller, del Serrano Club Atletismo, qui ha aconseguit el tercer lloc.

L’edició d’enguany tanca amb una participació mitjana de voltant 2.800 corredors i corredores en cadascuna de les nou carreres que s’han celebrat, la qual cosa suposa un total de prop de 25.000 runners que s’han sumat a aquesta dissetena edició.

Classificació per categories

Les guanyadores de la categoria Veterana A han sigut Raquel Landín en primera posició, Laura Libros, en segona i Mónica Alexandra Pilco en tercera. Jorge Peris ha liderat la categoria de Veterà A seguit per Borja Capilla i per Agustin Sieres, qui ha sigut el tercer classificat.

En la categoria Veterana B, Carmen Amaro ha sigut la vencedora, qui ha estat seguida per la seua germana, Ana Amaro, en segon lloc, i per Pilar Villaplana com tercera classificada. La primera posició de la categoria Veterà B l’ha aconseguida Julian Ramírez. Li ha seguit en la classificació Andrés Navío i Ignacio Garrido.

La categoria Veterana C ha estat liderada per Mº Eugenia Guillem en primera posició, Oreto Sanchis en segona i Mayte Mazcuñan com tercera classificada. El guanyador de la categoria Veterà C ha sigut Miguel Ángel Plaza mentre que la segona i tercera posició han anat a parar a Carlos Andrada i José Manuel Fort respectivament.

Lucía María Mocholi ha sigut la primera classificada dins de la categoria Sènior Femenina, seguida per Sharon Garcia com a segon classificada i per Emma Lacal, qui ha quedat tercera. D’altra banda, en la Sènior Masculina la primera posició l’ha obtinguda Vicente Torres. José Antonio Teller i Sergio Freire han tancat el podi.

Dins de la categoria júnior femenina els millors classificats han sigut Verónica Gurrea, Judith Iñiguez i María Mengibar. La categoria júnior masculina ha estat liderada per John Alan Pardo, Roberto Carlos Rocabado i Nacho Palacios.

Sheila Iñiguez s’ha imposat en la categoria juvenil femenina seguida per Angela Ramos i per Alicia Nuñez. En masculina Iker Delgado, Marc Luna i Pau Cortina han compost el podi.

Per a acabar, en la classificació de menor edat, la categoria cadet, Sofia Viana ha sigut l’única corredora a completar el mínim de proves exigit. Mentre que en la masculina s’han proclamat com a guanyadors Jaime Pérez, Ricardo Fabado i Luís García.

Classificació de clubs

Pel que fa a la classificació de clubs, en la categoria femenina el guanyador han sigut el Redolat Team. Li han seguit The Kenyan Urban Way com a segon classificat i el Runners Ciutat de València, qui ha aconseguit la tercera posició. El guanyador de la categoria masculina en la classificació de clubs han sigut el Serrano Club Atletismo en primera posició qui obté la primera posició per segon any consecutiu. Li segueixen en la classificació el The Kenyan Urban Way en segona posició i el Crespo Runners en tercera.

Respecte a la classificació de clubs per participació el Redolat Team repeteix per tercer any consecutiu en primera posició. La segona posició ha sigut per al Runners Ciutat de València mentre que la tercera l’ha aconseguida The Kenyan Urban Way.

Finalment, durant aquest any, el Circuit de Carreres Populars va aconseguir una fita històrica, el d’aconseguir el milió de metres recorreguts. La marca es va aconseguir amb la VII Carrera José Antonio Redolat el passat 15 de maig quan els corredors van travessar l’arc de meta situat en la pista d’atletisme del Tram III. Aquesta xifra s’ha aconseguit després de dèsset edicions i 167 carreres i serveix per a reflectir la forta aposta de la ciutat de València pel running.

.