Notes de premsa

El Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de Valècia torna després de l’aturada estiuenca

 • , ,

Torna amb la 45ª Volta a Peu als Barris de San Marcel·lí i Sant Isidre, el diumenge 24 de setembre i comptarà amb un traçat de 6.300 metres amb dues costes

El Circuit de Carreres Caixa Popular de València torna de les vacances d’estiu amb la prova més veterana,  la 45ª Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·li i Sant Isidre, que se celebrarà el pròxim 24 de setembre.

El recorregut d’aquesta setena carrera és de 6.300 metres i és l’única prova del Circuit que compta amb dues costes, per la qual cosa la converteix en la més llarga i en la més exigent, d’aquesta dihuitena  edició.

Perquè tothom puga gaudir d’aquest esdeveniment esportiu la prova comptarà amb la modalitat ‘Al teu ritme’, enfocada a tots els públics i nivells, i on es podrà gaudir del recorregut d’una manera més pausada. Aquesta modalitat és no competitiva i inclourà també a aquells participants que practiquen la marxa nòrdica. Els menors de catorze anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

El Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de Valècia torna després de l'aturada estiuenca amb la 45ª Volta a Peu als Barris de San Marcel·lí i Sant Isidre, el diumenge 24 de setembre

El Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de Valècia torna després de l’aturada estiuenca amb la 45ª Volta a Peu als Barris de San Marcel·lí i Sant Isidre, el diumenge 24 de setembre

La retirada de dorsals es realitzarà a la botiga d’Intersport Ademuz, situada al Parc Comercial Ademuz, el divendres 22 de 17.00 a 20:30h de la nit o bé el dissabte 23 de 10.00 h del matí a 20:30h. Els participants també podran recollir el dorsal el mateix dia de la carrera noranta minuts abans de l’inici de la prova.

L’eixida tindrà lloc a les 9.00 h i estarà situada en l’Avinguda dels Tres Creus, al costat del cementeri de València, des d’on els corredors pujaran feia el Carrer de Campos Crespo.

A continuació, els participants recorreran el carrer de José Andreu Alabarta i el camí de Nou Picanya fins a desembocar una altra vegada en l’Av. Tres Creus, on en aquesta ocasió baixaran fins al carrer de Santo Domingo de Guzmán en direcció al carrer Pius X. Finalment, els corredors es dirigiran al punt de meta pels carrers de Salvador Perles i Sant Vicent Màrtir i des d’ací ascendir per l’avinguda Doctor Tomás Sala fins a tornar a l’Avinguda dels Tres Creus, on finalitzarà la carrera.

El recorregut d'aquesta setena carrera és de 6.300 metres

El recorregut d’aquesta setena carrera és de 6.300 metres

El procés d’inscripció pot realitzar-se a través de la web oficial del Circuit de Carreres Populars ) fins al dijous 21 de setembre, a les 23.00 h, o fins a arribar al límit de 1.200 inscripcions previstes per a la carrera. El cost de la inscripció és de 2,65 euros.

La 45ª Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·li i Sant Isidre està organitzada per la Fundació Esportiva en col·laboració amb l’Associació de Veïns de Sant Marcel·li i Sant Isidre.

La següent cita i última del Circuit 2023 serà la 13ª Volta a Peu de les Falles, que se celebrarà  l’15 d’octubre.