Notícies

El Circuit de Carreras Caixa Popular augmenta el ritme amb la VIII Carrera Never Stop Running

 • ,

La segona prova del Circuit arrancarà el diumenge a les 9 hores en l’Avinguda de França

El XVIII Circuit de Carreres Caixa Popular 2023 torna aquest cap de setmana en una cita ineludible per als enamorats del running, que podran gaudir aquest diumenge 12 de febrer de la VIII Carrera Never Stop Running ‘Nunca te Rindas’. Des de les 9:00 hores, els corredors i corredores se sumaran a aquesta segona prova del calendari, que també comptarà amb diferents proves per als menors de 14 anys i per descomptat amb la modalitat no competitiva ‘Al teu ritme’, perquè tots i totes puguen participar en aquesta jornada d’una manera menys exigent.

L’eixida tindrà lloc aquest diumenge a les 9:00 hores en l’Avinguda de França núm. 60 per a recórrer un traçat homologat de 5.000 metres. Els runners recorreran aquesta avinguda principal fins a arribar al carrer Pare Tomás Montañana, on giraran en aconseguir l’Avinguda del Port. Gran part del traçat es realitzarà per aquesta via que mantindrà el trànsit tallat en direcció a La Marina. El següent gir es produirà al carrer del Doctor Juan José Domine fins a aconseguir la rotonda del Monument a la Pau, que servirà per a donar la volta en sentit invers fins a donar amb el desviament al carrer de Juan Verdeguer. Ací arrancarà l’últim quilòmetre de la carrera amb una llarga recta que girarà al carrer d’Eivissa i finalment en l’Avinguda de França, on els runners travessaran la línia de meta.

La segona prova del Circuit arrancarà el diumenge a les 9 hores en l'Avinguda de França en un 5K homologat

La segona prova del Circuit arrancarà el diumenge a les 9 hores en l’Avinguda de França en un 5K homologat

A més, aquesta segona prova del Circuit comptarà amb la modalitat de carreres infantils per a menors de 14 anys. Aquests recorreguts estan adaptats a les diferents edats dels més xicotets, sent un quilòmetre aproximadament per als Sub14, 800 metres per als Sub12, 600 metres per als Sub10, 400 metres per als Sub8 i 200 metres per als menors de sis anys. Aquestes distàncies són orientatives i poden veure’s modificades el mateix dia de la carrera adaptant-les als propis participants. I com sol ser habitual aquests últims anys, la modalitat ‘Al teu Ritme’ permetrà que tots aquells ciutadans i ciutadanes puguen realitzar aquests cinc quilòmetres com consideren i d’aquesta manera participen en la jornada d’una forma menys competitiva.

El Circuit de Carreras Caixa Popular augmenta el ritme amb la VIII Carrera Never Stop Running

El Circuit de Carreras Caixa Popular augmenta el ritme amb la VIII Carrera Never Stop Running

S’espera que per a aquesta segona prova del calendari del Circuit continue amb l’excel·lent xifra de corredors i corredores que van participar en la primera carrera de l’any, la 24a Carrera Popular de Galápagos, on es van reunir més de 4.000 runners el passat 29 de gener. I és que el Circuit de Carreres Caixa Popular ha incorporat enguany novetats per a incentivar la participació dels corredors, com la samarreta finisher que s’entregarà en completar sis de les huit proves del calendari. Després d’aquest diumenge, la tercera carrera no es farà esperar. El pròxim 26 de febrer tindrem la IV Volta a Peu Runners Ciutat de València, que obrirà les seues inscripcions la setmana que ve, així que els runners hauran d’estar atents a les xarxes socials del propi Circuit i de la Fundació Esportiva Municipal abans que s’esgoten les inscripcions.