Notícies

El Circuit celebra la seua carrera 100 amb milers de corredors prenent la meta en Mestalla

• ,

Una gran festa popular en Mestalla. Així va ser l’espectacular final de la carrera número 100 del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València, que va triar l’espectacular arribada amb meta en la gespa de l’estadi valencianista per a posar fi a la novena edició del circuit i commemorar el centenari d’estes proves pels barris de València, conjuntament amb el 90 aniversari del València CF.

Una celebració del nostre atletisme popular que va posar de manifest la passió i fidelitat dels corredors valencians per estes proves populars, tant en els habituals del Circuit com els que es van voler sumar a este gran final per a la XIII Volta a Peu Solidaira És Possible. Una nombrosa eixida en l’avinguda Aragó i un final inoblidable als 7.200 metres del recorregut.

Salida carrera 100.

També per a tots aquells que van voler compartir este gran moment amb els més menuts, ja que mig miler de xiquets i xiquetes, acreditats amb el pertinent dorsal i premiats amb una medalla per la seua participació no competitiva, van recórrer amb els seus pares o familiars els últims metres d’esta carrera per a compartir esta inoblidable arribada.

Llegada en Mestalla.

Per davant de tots ells, Adil El Hand i Raquel Landín s’imposaven amb rapidíssims temps, al detindre el crono en 21:40 i 25:17, respectivament. Però la gran felicitat estava entre els milers de corredors que van entrar després, premiats amb esta arribada i per l’aplaudiments de molts amics i familiars en la grada.

Jose Royo

El IX Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València aconseguix el seu centenari de proves en plena forma i ja treballa per a l’edició de 2014, que serà el desé aniversari d’esta sèrie de carreres pels nostres barris. Abans, la Gala de Premis, el divendres 13.

Ací pots consultar la classificació completa.