Notes de premsa

El Circuit estrena prova aquest diumenge amb la I Carrera Marta Fernández de Castro

 • , , ,

El Team 3FDC arriba aquest cap de setmana al Circuit Divina Pastora per a donar-li nom a la carrera que tindrà lloc diumenge que ve 17 de juny. La I Carrera Marta Fernández de Castro es suma a la resta de proves del calendari mitjançant el club valencià, que ja ha col·laborat en passades edicions en l’organització de la Volta a Peu Llevant U.D. Les inscripcions per a participar estaran obertes fins a aquest dijous a les 20:00 hores a través de la pàgina web oficial del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars www.deportevalencia.com/carreras.                                           

En aquesta ocasió el recorregut consta de 5.200 m, amb eixida i meta en el tram final del Passeig de l’Albereda. Només arrancar la prova els participants creuaran el pont de l’Assut de l’Or per a després passar per la porta del Oceanogràfic, punt des del qual es dirigiran al barri de Natzaret i creuaran el Pont de Drassanes per a seguir per Juan Verdeguer, carrer Menorca i finalitzar de nou en Passeig de l’Albereda.

I Carrera Marta Fernández de Castro – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

Per a totes aquelles persones que vulguen participar realitzant el recorregut d’una manera més pausada es manté la possibilitat d’inscriure’s en la modalitat de marxa a peu o marxa nòrdica, ambdues categories no competitives. Aquestes modalitats es van incorporar en la passada edició del Circuit com a opció saludable per a tractar de combatre el sedentarisme i fomentar la participació en les carreres de persones que disposen d’una condició física menor.

L’eixida tindrà lloc a les 09:00 hores, per als atletes amb dorsal preferent A, B, C o D, a les 09:04 hores serà el torn de la resta de corredors i a les 09:05 hores el dels participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

I Carrera Marta Fernández de Castro – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

Carreres infantils

A partir de les 10:15 hores els menors de 14 anys seran els protagonistes, a través de les diferents carreres organitzades per a ells i que aniran dels 1.200 als 200 metres, en funció de l’edat. A més, entre les 8:30 h i les 11:00 h estaran en marxa els castells inflables perquè els més xicotets també puguen jugar i gaudir de la jornada.

Les inscripcions per a participar en la prova competitiva tenen un cost de 2,55 euros, mentre que, en el cas de les carreres infantils i les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica el preu és de tan sol 1 euro que serà destinat íntegrament a l’Associació Fontilles, entitat solidària del Circuit.

Tots els participants disposaran durant la carrera de servei de guardarroba, aparcament per a bicicletes i avituallament líquid.