Notes de premsa

El Circuit de Carreres Caixa Popular agafa ritme amb la 9a Carrera Never Stop Running “Mai et rendisques”

 • , ,

La segona prova del Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València arrancarà a les 9 hores des de l’Avinguda de França

La denovena edició del Circuit de Carreras Caixa Popular de València torna este cap de setmana amb la 9a Carrera Never Stop Running “Mai et rendisques” on els runners podran gaudir d’una nova cita del Circuit pel districte del Grau i tindrà com a punt d’eixida l’Avinguda de França a l’altura del carrer 3 d’Abril de 1979.

Esta prova, puntuable dins del circuit de carreres, compta amb un recorregut de 5.000 metres i és la primera prova homologada del Circuit. En este esdeveniment esportiu discorreran els 5.000 corredors inscrits en el Circuit Carreras Caixa Popular de València, a més de tots aquells corredors que s’han apuntat expressament a esta prova organitzada per la Fundació Esportiva Municipal i el Club Never Stop Running.

La 9a Carrera Never Stop Running “Mai et rendisques” començarà a les 9.00 hores per als atletes preferents, mentres que a les 9.02 eixiran la resta de corredors i, finalment tots aquells que es van inscriure en la modalitat “Al teu ritme” on podran gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Esta modalitat és no competitiva i inclourà també a aquells participants que practiquen la marxa nòrdica.

El Circuit de Carreres Caixa Popular agafa ritme amb la 9ª Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”

El Circuit de Carreres Caixa Popular agafa ritme amb la 9ª Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”

El circuit recorrerà l’Avinguda de França fins a arribar al carrer Pare Tomás Montañana, on giraran en aconseguir l’Avinguda del Port. Gran part del traçat es realitzarà per esta via que mantindrà el trànsit tallat en direcció a la Marina. El següent gir es produirà al carrer del Doctor Juan José Domine fins a aconseguir la rotonda del Monument a la Pau, que servirà per a donar la volta en sentit invers fins a donar amb el desviament al carrer de Juan Verdeguer. Ací arrancarà l’últim quilòmetre de la carrera amb una llarga recta que girarà al carrer d’Eivissa i finalment en l’Avinguda de França, on els runners travessaran la línia de meta.

La carrera tornarà a comptar amb carreres per a menors de 14 anys, que tindran lloc en la recta d’arribada, una vegada arriben els últims participants de la modalitat ‘Al teu ritme’. Seran proves adaptades de manera progressiva a les edats dels participants menors de 14 anys sobre un recorregut de 300 metres. En funció de l’edat es realitzen diferents distàncies: Sub14 (1.000 metres), Sub12 (800 metres), Sub10 (600 metres), Sub8 (400 metres) i Sub6 (200 metres). L’horari previst per a la primera prova de menors serà al voltant de les 10.00 hores.

En la categoria de discapacitat s’establixen tres modalitats: discapacitat intel·lectual i sensorial, discapacitat física i orgànica i cadira de rodes desplaçada manualment en la categoria absoluta tant masculina com en la femenina i per a optar a esta classificació és obligatori estar inscrit en la modalitat competitiva.

La segona prova del Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València arrancarà a les 9 hores des de l'Avinguda de França

La segona prova del Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València arrancarà a les 9 hores des de l’Avinguda de França

La denovena edició del Circuit compta amb una nova entitat solidària, Interpreta Natura, una associació sense ànim de lucre nascuda per a treballar per la conservació del patrimoni natural i cultural de la Comunitat Valenciana a través de tècniques d’interpretació i la seua missió és donar significat als trets naturals i culturals perquè siguen estimats i conservats. Com a associació sense ànim de lucre, destinen els beneficis de les activitats que realitzen a fins com: planificar i executar programes interpretatius en espais naturals i llocs d’interés historicoartístic, augmentar el compromís social amb el medi ambient i els recursos culturals, fomentar l’educació per a la sostenibilitat com un mode de vida, defendre els nostres boscos i el paisatge o secundar i crear iniciatives contra la despoblació.

Finalment, els dorsals es podran arreplegar este divendres 9 de febrer de 17.00 a 20.30 hores i el dissabte 10 de febrer de 10.00 a 20.30 hores a la botiga Intersport del Centre Comercial Ademuz.

En cas de voler retirar-ho el mateix dia de la carrera, s’habilitarà en la zona d’eixida una zona de recollida des d’1 hora 30 minuts abans de la carrera.