Notícies

El Ciclo – Cross Internacional Ciutat de València torna al cor verd com a cita de Copa Espanya

 • 

El Jardí del Túria acull este diumenge una de les cites més espectaculars dels nombrosos esdeveniments que acull el nostre jardí a l’aire lliure. Es tracta de la 20a edició del Ciclo Cross Internacional Ciutat de València, que pot presumir de ser l’única prova d’esta disciplina que se celebra en un nucli urbà i en un circuit que disfrutaran més de 550 participants.

La prova, de caràcter nacional, està organitzada per la Peña Ciclista Campanar, i és puntuable per a la Copa d’Espanya. De fet, serà la seua última cita i decidirà als campions. Compta a més amb diferents categories per als seus participants des de les Escoles de Ciclisme amb els més menuts fins als Màster 30, 40, 50 i 60, passant pels Júniors, Cadets i Dones Cadets. A més, la prova es realitza davall els reglaments de la Unió Ciclista Internacional, i compta amb els controls antidopatge de la mateixa.

Ciclocross en Valencia.

Ciclocross en Valencia.

Les diferents proves es desenrotllen sobre un traçat de 2.850 metres, en el tram IV del Jardí del Túria (altura de l’estació d’autobusos) des de les nou hores les 13 que competirà l’Elit / Sub 23. Entre els participants estaran Aitor Hernández, Campió d’Espanya d’elits, i Felipe Orts, actual líder de la Copa d’Espanya Sub-23. També Kevin Suárez, Campions d’Espanya Sub23) o Alba Teruel i Sofía Rodríguez, Campiona d’Espanya sub-23 i líder de la Copa d’Espanya Júnior. Fins al divendres s’admeten inscripcions per a esta cita internacional.

INSCRIPCIONS CICLO CROSS CIUTAT VALÈNCIA 2015

Mejores clasificados categorías de mejores.

Mejores clasificados categorías de mejores.

A més, el Cicle Cross Internacional Ciutat de València té programada una agenda completa d’activitats per a disfrutar d’este esport tant per als participants com per a les persones que vullguen veure l’espectacularitat i velocitat de les seues accions, per la qual cosa s’han programat activitats infantils o sortejos de bicicletes i material esportiu. I tot això, en el cor verd de València.