Notícies

El CH Xaloc (F), Giner de los Rios (F) i el CH Carpesa (M) ascendeixen a Divisió d’Honor B en un cap de setmana històric per a l’Hoquei

 • 

L’hoquei valencià va viure este passat cap de setmana un capítol per a la història. Fins a tres equips de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV) van aconseguir l’objectiu d’ascendir a la Divisió d’Honor B. Un esdeveniment sense precedents que posa de manifest el bon moment que travessa l’estic a València.

Els equips femenins del Giner de los Rios i el CH Xaloc van traure el seu bitllet per a la Divisió d’Honor Femenina B, mentre que el sènior masculí del CH Carpesa va fer el propi a Galícia.

El Giner va celebrar l’ascens a casa

El poliesportiu Verge del Carmen-Beteró va ser testimoni de les Semifinals de la Fase d’Ascens a DHB Femenina. El Giner va fer d’amfitrió per a aquest esdeveniment i va aconseguir l’objectiu de pujar de categoria malgrat caure per 0-2 davant el Hoqquet i Egara, però guanyar per 4-0 a la Universitat d’Alacant-Sant Vicent. Les xiques de Víctor Martínez s’uniran al sènior masculí i competiran en DHB per primera vegada en la seua història.

Femení Giner de los Ríos

El Xaloc va aconseguir la gesta a Terrassa

El CH Xaloc femení va haver de desplaçar-se a Terrasa per a disputar els partits de la seua Fase d’Ascens. El conjunt valencià va empatar sense gols davant l’Egara (va aconseguir imposar-se en els shoot outs), va guanyar per 1-0 a el CH Madrid Las Rozas i va perdre davant el Vallés Deportivo per 2-0. L’equip de Raúl Gómez tornarà a la Divisió d’Honor B després de 7 anys. Les dues victòries obtingudes en esta fase han classificat al conjunt grana per a la Fase Final que decidirà el títol de la Primera Divisió Femenina.

 

Femení CH Xaloc

El Carpesa masculí ascendeix amb lideratge

El CH Carpesa va rematar la jornada d’ascensos signant dues victòries en terres gallegues. La primera va ser per 3-0 davant un altre equip valencià, el Xaloc. La segona davant el Barrocanes per 4-2, que exercia de local, i una derrota molt ajustada per 4-3 davant el CH Madrid Les Fregues (4-3). L’equip de Guillermo Arnal va aconseguir la primera posició del grup, l’ascens a DHB i la classificació a la Fase Final.

Masculí CH Carpesa

Estos tres ascensos suposen que la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana compte amb un total de 5 equips en la Divisió d’Honor. Giner de los Rios, Xaloc i Carpesa s’uniran la pròxima temporada al València Club d’Hoquei femení i al Giner masculí.