Notícies

El CAU València Sub18 es proclama Campió d’Espanya en el Camp de Rugbi

•

Partit històric i emocionant el viscut hui en el Camp de Rugbi del Jardi del Túria. El CAU Rugbi València sub 18 s’ha proclamat campió d’Espanya després de guanyar en la final al U.E. Santboiana per 17-6. Amb esta victòria la generació del 97 del CAU tanca un cicle històric a l’alçar-se amb el seu nové campionat d’Espanya consecutiu.

El CAU s’ha proclamat campió en una final molt disputada i on ambdós equips han desplegat el seu millor rugbi. El CAU firma un bon campionat en què no ha perdut cap partit. Ja en la fase de grups va véncer al C.R. Sant Cugat, al Hernani CRE i al CRC Pozuelo. En la final els xics del CAU, dirigits per Toni Gimeno i Gonzalo Delgado, encara que van tindre gran part del partit el marcador en contra van saber sobreposar-se i amb dos assajos conquistar de nou el títol. Per la seua banda, el Tecnidex València R.C. s’ha proclamat tercer després de véncer al Pozuelo.

final s18 (2)La generació del 97, que forma este equip junt amb la del 98, tanca una etapa històrica, ja que ha guanyat el seu últim campionat d’Espanya en categories inferiors. I és que han guanyat tots des que eren sub 11. Per tant, la jornada viscuda a València ha sigut una gran festa per a tots els aficionats del CAU, que s’han bolcat animant a l’equip.

final s18 (5)

El Campionat d’Espanya S18 s’ha celebrat a València durant tot el cap de setmana ha sigut organitzat pel CAU València en col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal. Així mateix, el poliesportiu Quatre Carreres ha acollit el Torneig Nacional de la mateixa categoria. En este últim ha guanyat el Cajasol Ciencias de Sevilla després de guanyar en la final al Cullera R.C.