Notícies

El CAU Rugbi València Sub-18 es va proclamar campió d’Espanya després d’un torneig perfecte

 • ,

El CAU Rugbi València S18 s’ha proclamat este cap de setmana a Valladolid campió d’Espanya. L’equip valencià suma un nou títol per al club i es consolida com una de les millors generacions de rugbi tant del club com del territori nacional. Els xics del CAU han aconseguit el triomf després de véncer 41-0 a la U.E. Santboiana.

final cau s18

El Campionat d’Espanya s’ha celebrat durant tot el cap de setmana en les instal·lacions pucelanas Pepe Rojo i ha enfrontat als campions de les distintes lligues territorials: Ciencias FC i Marbela RC (Andalusia), VRAC de Valladolid (Castella i Lleó), UE Santboiana (Catalunya), CU Ourense (Galícia), CR Liceo Francés (Madrid), CAU Rugbi València (Comunitat Valenciana) i Getxo RT (País Basc). El CAU ha vençut tots els partits que ha disputat al llarg del cap de setmana. L’equip valencià va començar el campionat guanyat als rivals del seu grup: Marbella, Ourense i Getxo. Després en la final va véncer al primer de l’altre grup: el U.E. Santboiana.

Celebración.

Celebración.

Amb este nou títol la generació de jugadors que forma este equip, la majoria nascuts en 1997, s’ha proclamat campiona d’Espanya en les respectives categories en què ha jugat. En la temporada 2007/2008 es campions S’i11 des de llavors totes les temporades han aconseguit el triomf a nivell nacional. Un grup de jugadors de gran nivell que ha sigut imbatible en la lliga territorial esta temporada i del que diversos dels seus jugadors juguen amb la selecció nacional. El CAU València suma al seu palmarés el campionat d’Espanya S18, un títol només aconseguit en 1999.

Info i fotos: Premsa CAU Rugbi València.