Notes de premsa

El Campionat d’Europa de Triatló València 2021 ha obert la seua inscripció per a les distàncies estàndard i sprint

 • ,

El Campionat d’Europa de Triatló que es disputarà a València, el cap de setmana del 25 i 26 de setembre, ha obert hui les inscripcions per als grups d’edat espanyols a les dos competicions, en distància estàndard i sprint. Una oportunitat única de competir a nivell internacional defensant els colors de la #Triarmada a casa.

A més, com és habitual en les competicions internacionals que la FETRI organitza al nostre país, el comité organitzador del Campionat d’Europa de València, del qual forma part la Fundació Esportiva Municipal de València (FDM), subvenciona el 40% de l’import de la inscripció als esportistes espanyols que participen en l’europeu, en qualsevol de les modalitats d’inscripció.

2020 Valencia ITU Triathlon World Cup

Els preus d’inscripció al Campionat d’Europa de Triatló València 2021 són els següents:

Grups d’Edat – Distància Sprint:                 Internacionals 140 €         Espanyols/as 85 €

Grups d’Edat – Distància Estàndard:           Internacionals 160 €         Espanyols/as  95 €

Grups d’Edat – Dues Distàncies:                   Internacionals 275 €         Espanyols/as 165 €

La política de devolució serà l’habitual en aquesta mena d’esdeveniments internacionals. Si se sol·licita abans del 31 de juliol a les 23.59 se’l participant rebrà el 75% de l’import de la inscripció. A partir de l’1 d’agost ja no hi haurà dret a sol·licitar cap devolució.

Pots consultar els criteris de selecció de la Federació Espanyola de Triatló per a aquestes competicions en el següent enllaç:

Criteris de Selecció – Grups d’Edat Campionat d’Europa de Triatló València 2021 https://cutt.ly/scetcyx

I per a realitzar la teua inscripció des de hui mateix, estar al dia de totes les novetats, conéixer els beneficis de la teua inscripció i més detalls de la competició pots visitar la web oficial de l’esdeveniment www.valenciatriatlon.com