Notícies

El Campionat d’Espanya de beisbol sub13 celebrat a València va deixar com a campió al Tenerife Marlins

 • 

El Campionat d’Espanya de beisbol sub 13, que es va celebrar que es va celebrar en les instal·lacions del camp de beisbol del jardí del Túria, ha mobilitzat a 14 clubs de tot el país i ha conclòs aquest diumenge amb la victòria de el Tenerife Marlins P.C i subcampionat del CBS Antorcha de València. Aquest torneig, organitzat entre el 22 i el 25 de setembre per la Federació de Beisbol i Sofbol de la Comunitat Valenciana i el Club Astros, ha impulsat al beisbol una vegada més a la ciutat, sumant-se a el Campionat Europeu Sub-15 de Beisbol (juliol) , el Women’s International Softball Cup 2022 (maig) i la Final Spanish Baseball League 2022 (agost).

Fins a 14 equips de tota Espanya es van desplaçar a València per a jugar aquest torneig, en el qual es va proclamar vencedor Tenerife Marlins P.C. després de guanyar al CBS Antorcha per 15-0. El tercer classificat va ser CBS Rivas en véncer per 7-1 a CBS Barcelona.

Els equips valencians van estar representats per Astros Taronja, Astros Blau i el CS Fènix que, malgrat l’esforç i les ganes que van posar els seus integrants, no van aconseguir finalitzar en els llocs de cap de la taula final. A més dels subcampions, el CBS Antorcha.

La jornada final del diumenge es va celebrar amb un gran ambient d’aficionats, familiars i esportistes que abarrotaven les graderies i zones limítrofes al camp, ja que des de les 9 h del matí es jugaven els partits per a decidir els llocs del 8é al 1r. A la jornada va assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo, i el director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, mostrant el suport de l’administració valenciana cofinançant aquest tipus d’esdeveniments.

València continuarà apostant fort per aquest esport acollint el Campionat de Beisbol sub 11 del pròxim mes i el Mundial de Sófbol Femení 2023.